Belediye Kültür Merkezine Halk Kütüphanesi Kuruluyor

Isparta Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde belediyenin kültür merkezine 300 kişilik halk kütüphanesi kuruluyor.

Yayınlanma:
Belediye Kültür Merkezine Halk Kütüphanesi Kuruluyor

Kütüphanenin oluşturulmasıyla ilgili Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer arasında protokol imzalandı.

 Isparta Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığınca ‘Kamu Eliyle Yapılan Kültür Yatırımlarına Destek Projesi’ kapsamında belediyenin Kültür Merkezine öğrencilerin daha rahat ders çalışabilmeleri amacıyla 300 kişilik halk kütüphanesi kuruluyor. 

Daha önce de aynı proje kapsamında Gülkent Kavşağının alt kısmında parkın içerisinde yapılacak olan Bebek ve Çocuk Kütüphanesi ile mevcut otogar alanının bulunduğu alana 1500 kişilik Kütüphane ve Etkileşim Merkezi kurulmasıyla ilgili de protokol imzalanmmış ve çalışmalar başlamıştı. Isparta Meydan AVM Belediye Kültür Merkezi içerisine kurulacak olan 300 kişilik kütüphanenin protokolü, salonda ders çalışan öğrencilerin de katılıyla imzalandı.

Protokole Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer imza attı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer, “Öğrenci şehri olan Isparta’ya yeni bir hizmeti belediye başkanlığımız ile birlikte kazandırıyoruz. Sayın başkanımıza, bizlere destek olan bakanlığımıza şükranlarımı sunuyorum, hayırlı olsun” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.