Belediye Sağlık Merkezi Açılıyor

Belediye Sağlık Merkezi Açılıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2019 16:47
Belediye Sağlık Merkezi Açılıyor

Isparta Belediyesi Sağlık Merkezi yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi. Merkezde vatandaşlara birinci basamak sağlık hizmeti verileceğini söyleyen Belediye Başkanı Günaydın, merkezde ayrıca obeziteyle de mücadele edileceğini ve Aile Psikolojik Danışma Merkezinin yer alacağını kaydetti.

Isparta Belediyesi tarafından Kurtuluş Mahallesi Çayboyunda yer alan bölgede belediyeye ait bina Sağlık Merkezi olarak tefriş ediliyor. Çalışmalarda son aşamaya gelindi.

“Isparta’mızın, sevimli, gösterişli, yeşiller ve güller arasında yer alacak bir sağlık merkezimiz” diyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Burada Aile ve Psikolojik Danışma Merkezimiz, diyetisyenimiz de bulunacak. Belediyemizin kapsamlı bir sağlık merkezi olacak. Isparta’mızda ortaya çıkan çeşitli problemleri önleme merkezi de burası olacak. Örneğin cana kıyma vakalarıyla ilgili çalışmaların, psikolojik çalışmaların yapılacağı bir merkez olacak. Bugün obezite merkezi de burası olacak. Artık yaşanabilir bir Isparta’da, sağlıklı yaşanabilir bir kontrol merkezi olacak” görüşlerinde bulundu.

Sağlık merkezinin tesisat çalışmalarının bittiğini, tefrişinin yapıldığını dile getiren Başkan Günaydın, “Şehrimizin en iyi mekanında, çevre peyzajıyla, düz ayak bir merkez olacak. Isparta Belediyesi nerede ihtiyaç varsa belediye orada harekete geçiyor. Sağlık merkezimiz ortaya çıktı, şehrimize bu güzel modern çalışma hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.