Belediye’de Değişim Şart

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Vedat Şenol, partisinde değişim süreci ve yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Belediye’de Değişim Şart

2024 yerel seçimlerine az bir süre kala, siyaset arenasında bazı belediye başkan adaylarının isimleri öne çıkmaya başladı. Yerel seçimlerde aday çıkaracaklarını belirten Şenol, “2024 Mart ayı yerel seçimlerinde, İttifaklı veya ittifaksız Cumhuriyet Halk Partisinden aday çıkaracağız. Isparta Belediyesi’nde de değişim şart” dedi.

Daha yoğun bir çalışma temposuyla göreve gelir gelmez çalışmalar planlayan Başkan Vedat Şenol, iktidar partisi milletvekilleriyle, kamu kurum ve kuruluşlarıyla da ortak çalışmalar yapıp, Isparta için ne gerekiyorsa ne yapacaklarını söyledi.

Vedat Şenol, “düzenleyeceğimiz sosyal faaliyetler ve etkinliler için sokağa çıkacağız. Artık tepkilerimizi basın bildirisi olarak değil, sokakta dile getireceğiz. Halk ile diyaloglara girip, Isparta’nın sorunlarına karşın fikir alışverişinde bulunacağız.

Isparta halkının ekonomik, demokratik taleplerini tekrar gündeme getirip çözümü için uğraşacağız. Isparta’da sosyal devletin gerekliliklerini yerine getirip, en çok karşılaşılan sorun olan 65 yaş üstü vatandaşların otobüslere tekrar binebilmeleri için destek vereceğiz.

Halka verilen hizmetleri tabii ki de takdir ederiz fakat Isparta’da yeterli belediye hizmeti olduğunu düşünmüyorum. Son olarak yollarla ilgili çalışmalar ve mahallelerde yapılan toplantılar seçime yönelik geç kalınmış uygulamalar.

Belediye, ev kiraları, üniversite öğrencilerinin barınma ve yurt sorunlarıyla ilgili ile ilgili çalışmalar yapabilir. Bu çalışmalar ile belediyelerin etkili olacağını düşünüyorum. Ayrıca belediyeler öğrencilere cazibeli imkanlar sunarak nüfusu artırabilir. Özellikle bu hayat pahalılığında halka daha ucuz fırsat alanları yaratmak için aracı olmalı. Kurum ve kuruluşları teşvik etmeli.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ASAYİŞ