Belediye'den Araç Başı Aylık 14.700 TL Destek

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner Halk Otobüslerine büyük destek veren Belediye Başkanı Başdeğirmen'e teşekkür etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2022 11:21
Belediye'den Araç Başı Aylık 14.700 TL Destek

S.S 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ve kooperatif esnafı, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek, akaryakıt fiyatlarındaki artıştan dolayı otobüs ücretlerine zam yapılmaması için araç başı aylık 14 bin 700 liralık destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen, verilen destek sayesinde otobüs biletlerinde ücret artışı olmayacağını ve ücretsiz binişlerde herhangi bir kısıtlama uygulanmayacağını belirtti.

Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e verilen destekten dolayı teşekkür etti. Daşdöner, “Osmanlı Devletimizin büyük alimlerinden Şeyh Edebali’nin ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla şoför esnafımızın düşmüş olduğu bu durumda tevazu, samimiyet ve gayret göstererek hem Isparta halkımızı hem de esnafımızı üzmeden ortak noktada buluşturduğunuz için teşekkür ediyorum. Şoför esnafının en büyük arzusunu yerine getirdiniz. Biz her zaman taşıyanın, taşınanın ve taşıtanın mutlu olduğu bir toplu taşıma hayal ediyorduk. Bu hayalimizi gerçekleştirdiniz. Taşıyan esnafımız yıllarca ücretsiz taşımalardan mustaripti. Bu konuda bizleri mutlu ettiniz” dedi.

Belediye Başkanı Başdeğirmen ise  "Dünyada yaşanan gelişmelere bağlı olarak akaryakıt fiyatlarındaki artış nedeniyle hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için özel Halk Otobüsleri Kooperatifimize destek vereceğiz. Özel Halk Otobüsleri Kooperatifimizin Başkanı Sayın Faruk Daşdöner ve değerli kooperatif esnafımız bizleri ziyaret ederek, alınan karar için teşekkürlerini İlettiler. Aldığımız kararlarla hem vatandaşımızın hem de esnafımızın yanındayız. Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Sayın Faruk Daşdöner ve kooperatif esnafımızaziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim"dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum