Belediyeden Mahkumlara Konser

Isparta Belediyesi mahkumların isteğini yerine getirdi. Isparta E Tipi yarı açık kapalı cezaevinde mahkumlara konser verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2011 00:47
Belediyeden Mahkumlara Konser

Isparta Belediyesi mahkumların isteğini yerine getirdi. Isparta E Tipi yarı açık kapalı cezaevinde mahkumlara konser verildi.

Isparta Belediyesi rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerde de hizmet ettiğini bir kere daha gösterdi. Kültürel etkinlikler çerçevesinde bu güne kadar çeşitli programlarla kendisini ispat eden belediye bu sefer de mahkumların isteğini yerine getirdi.

Önceki gün yarı açık kapalı ceza evinde Isparta Belediyesi bir etkinlik düzenleyerek mahkumları hem güldürdü hem oynattı. Çeşitli animasyon gösterilerinin de yer aldığı eğlence programında Başkal’a büyük rağbet vardı. Mahkumlar bu tür etkinliklerin devamının gelmesini de istediler.

Isparta Belediyesi tarafından verilen konser öncesi kısa bir konuşma yapan Cezaevi Müdürü Yaşar Yücer, “bu günü düzenlememizin amacı hükümlülerimizin morallerinin düzelmesi için düzenledik. Buradan her isteğimizde yanımızda gördüğümüz Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Isparta Belediyesi Konserine yerel sanatçılardan Osman Güler ile başladı. Adora Organizasyon’un çeşitli animasyon gösterileri ile devam eden eğlence Türk Halk Müziği Sanatçısı Başkal ile son buldu. Günaydın’da bu tür kültürel etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.