BELMAŞ'ın Sermayesi 35 Milyon Liraya Yükseltildi

BELMAŞ A.Ş’nin sermayesini 25 milyon liradan 35 milyon liraya çıkmasını uygun gören Plan ve Bütçe Komisyonu raporunu oy birliği ile kabul etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2022 13:44
BELMAŞ'ın Sermayesi 35 Milyon Liraya Yükseltildi

Isparta Belediye Meclisi, Belediye’ye ait şirketlerden birisi olan BELMAŞ A.Ş’nin sermayesini 25 milyon liradan 35 milyon liraya çıkmasını uygun gören Plan ve Bütçe Komisyonu raporunu oy birliği ile kabul etti.

Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantıları bugün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda, gündemin 11. Maddesinde yer alan; Belmaş Şirketi Yönetim kurulunun sermaye artırımı kararının görüşülmesi konusu ele alınarak karara bağlandı. Bu doğrultuda, Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan raporu Komisyon Başkanı Uğur Büyükçulcu okudu.

Raporda; “BELMAŞ şirketimiz yönetim kurulunun 20 Mayıs 2022 tarihinde yapmış olduğu genel kurul toplantısında; şirket bünyesinde kırma, eleme tesisi ve kilit parke tesisi kurmak için sermaye artırımına gidilmesi kararlaştırılmıştır. Şirket sermayesinin ayni ve nakdi 10 milyon TL artırılarak 35 milyon TL’ye çıkarılması komisyonumuzca uygun bulunmuştur” denildi.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen daha sora Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan ve mecliste okunan raporu meclis üyelerinin onayına sundu ve rapor oy birliği ile kabul edilerek meclisten geçti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.