Ben de Mercedese Bineceğim!

Ben de Mercedese Bineceğim!

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2021 16:18
Ben de Mercedese Bineceğim!

ISUBÜ Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde ilk ders etkinliğini Hayırsever İş İnsanı Mustafa Büyükkutlu gerçekleştirdi.

Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Çalık’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda ilk ders etkinliğine katılmak için Yalvaç’a giden ISUBÜ Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler de bir konuşma gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Hayırsever İş İnsanı Mustafa Büyükkutlu öğrencilere ilk dersi verdi. Kısaca hayat hikayesini anlatan ve hiçbir zaman hedeflerinden sapmadığını belirten Büyükkutlu, “İleriye dönük hepinizin bir hedefi olsun. Ben küçükken “büyüyünce benim de mercedesim olacak, ben de mercedese bineceğim. Bunun için de çok çalışacağım” derdim. Yılmadan çalıştım, şimdi de mercedese biniyorum.” dedi.

Öğrencilere dürüst, ahlaklı ve çalışkan olmaları konusunda tavsiyelerde bulunan Mustafa Büyükkutlu, eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyerek katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum