Berinay İçin Bir Kez Daha Destek Gerekiyor

Ankara Keçiören’ de yaşayan Zehra ve Burak Özkesemen çifti Ispartalılara seslenerek, SMA TİP1 ölümcül kas hastası kızlarına valilik izni onaylı yardım bekliyorlar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2022 18:37
Berinay İçin Bir Kez Daha Destek Gerekiyor

 

Ankara Keçiören’ de yaşayan Zehra ve Burak Özkesemen çifti geçtiğimiz haftalarda Ispartalılara seslenerek, SMA TİP1 ölümcül kas hastası kızlarına valilik onaylı yardım talep etmişlerdi. Ispartalılar tarafından destek gördüklerini ifade eden Özkesemen çifti, hedeflenen rakama ulaşamadıklarını belirterek maddi durumu müsait olan vatandaşlardan bir kez daha destek talep ettiler. 

SMA tip1 ölümcül kas hastalığına yakalanan binlerce çocuklardan birisi de Ankara Keçiören’de yaşayan Berinay Özkesemen.   Yakalandığı kas hastalığı, Berinay’ı günden güne eritiyor. Berinay Bebek, artık nefes almakta ve yemek yemede güçlük çekiyor.  Yaşıtları gibi koşup oynaması, rahat nefes alabilmesi için Berinay’ın acilen Dubai’de Zolgensma ilaç tedavisine başlaması gerekiyor.  Berinay’ın annesi Zehra ve babası Burak Özkesemen,  valilik onaylı kampanyadan gelecek yardımları bekliyor. Kampanya da toplanan paranın yüzde 65 civarına ulaştığını belirten çift zamanın daraldığını ve biran önce kalan paranın toplanması gerektiğini belirttiler. Sosyal medya hesabından SMA tip1 hastası kızları için yürüttükleri kampanyanın sonlarına yaklaştığını söyleyen Zehra ve Burak Özkesemen çifti “ Berinay 2 yaşına yaklaştı. Küçücük bedeni ölümcül kas hastalığıyla savaşıyor. Her geçen gün kaslarını kaybediyor. Nefes alamıyor ve yutkunamıyor. Valilik izni ile başlattığımız kampanyadan çok güzel geri dönüş aldık. Ancak hala parayı tamamlayamadık.  Kalan yüzde 35. Ne olur kızımızın ölmesine izin vermeyin. Berinay’da yaşıtları gibi otursun, yürüsün, koşsun. Bize sarılsın. Bir anne ve babanın hayatta en değerli varlığı evlatlarıdır. Bizim kızımız canımız ciğerimiz gözümüzün önünde eriyip gidiyor. Az çok demeden kızımıza yardım edin.” Diyerek Ispartalılara çağrıda bulundular.

BERİNAY’A YARDIM İÇİN;

Kuveyt Türk Bankası: TR340020500009727322000001’DEN

yada sadece,  Turkcel operatörlerden :BERİNAY yazıp 2520’YE gönderirseniz  10 TL bağış yapmış olursunuz.

BERİNAY’DAN ISPARTALILARA MESAJ

“ Yaşamak istiyorum”

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.