Betül Öğretmen İçin Resim Sergisi Açıldı

Isparta Anadolu Lisesi’nde Edebiyat Öğretmenliği yapan Betül Aslanbaş, kanser tedavisinde kullanılan ilacın temini için Ispartalıların yardımını bekliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2022 10:55
Betül Öğretmen İçin Resim Sergisi Açıldı

 

Isparta Anadolu Lisesi’nde Edebiyat Öğretmenliği yapan Betül Aslanbaş, kanser tedavisinde kullanılan ilacın temini için Ispartalıların yardımını bekliyor. Bu kapsamda geliri Betül öğretmen için resim sergisi açıldı.

Isparta Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni Betül ASLANBAŞ için Okul Aile Birliğinin organize ettiği yardım kermesi 3-4-5 Haziran 2021 tarihleri arasında MEYDAN AVM Camii yanında açık bulunacak. Yardım kermesinden elde edilecek gelir, Betül Öğretmenin tedavisinde kullanılacak.

Isparta Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Betül Aslanbaş, 3 sene önce karaciğer kanseri hastalığına yakalandı. Şuan 4. evrede bulunan kanser için Pemazyre ilacı temini gerekiyor. İlacın yıllık yaklaşık 2 milyon 500 bin TL gibi büyük bir ücreti bulunuyor. Yardım toplanması için valilikten onay alındı.

Hiçbir öğrencisinden desteğini esirgemeyen Betül öğretmenin şimdi bir desteğe ihtiyacı var.

Betül Aslanbaş:

İş Bankası

IBAN: TR76 0006 4000 0013 3002 5914 45

https://www.instagram.com/betuleumutol/

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.