Beyoğlu Dürüm 2. Şubesini Açtı

Beyoğlu Dürüm 2. Şubesini Açtı

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2019 12:02
Beyoğlu Dürüm 2. Şubesini Açtı

Dürümde marka haline gelen Beyoğlu Dürüm, ikinci şubesini Yedişehitler Mahallesi’nde açtı. Kaliteli ve temiz hizmeti ile damak zevkine özgün bir anlayış getiren Beyoğlu Dürüm, zengin menüsü ve paket servisiyle müşterilerine hizmet veriyor.

Dürümde marka haline gelen Beyoğlu Dürüm, ikinci şubesi ile müşterilerine kapılarını açtı. Yedişehitler Mahallesi Emek Taksi üstünde hizmete başlayan Beyoğlu Dürüm, zengin menüsü, kaliteli ve güler yüzlü hizmeti ve hijyene verdiği önemle müşterilerine en iyi hizmeti sunuyor.
İşletme sahibi Mustafa Karcı (Gokart) “Beyoğlu Dürüm olarak ikinci şubemizi müşterilerimizle buluşturmuş olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Kaliteli, güvenilir, hijyenik ve güler yüzlü bir hizmet anlayışı ile müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Hakiki Adana, Urfa, Tavuk Şiş, Tavuk Kanat, Köfte, Kokoreç, Kuş Başı, Maraş Kelle-Paça, Kuzu Kelle çeşitleriyle müşterilerine hizmet veren Beyoğlu Dürüm işletmecisi Mustafa Karcı uzun yıllardır gıda sektöründe farklı işletmelerde faaliyet gösterdi. Karcı o tecrübe ve birikimini müşterilerine sunuyor.

Beyoğlu Dürüm ikinci şubesiyle Yedişehitler Mahallesi Emek Taksi üstünde hizmet veriyor. Müşterilerine 24 saat hizmet veren Beyoğlu Dürüm 0 539 522 72 28 numaralı telefonla da paket servis müşterilerine yanıt veriyor. Beyoğlu Dürüm aynı zamanda Yemek Sepeti üyesi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.