Bilgiç, Cumhurbaşkanı’na Yatırımlarla ilgili Bilgi Verdi

Bilgiç, Cumhurbaşkanı’na Yatırımlarla ilgili Bilgi Verdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2020 10:38
Bilgiç, Cumhurbaşkanı’na   Yatırımlarla ilgili Bilgi Verdi

Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yapılan kahvaltılı toplantıya katıldı.

 Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşen Genel Başkan Yardımcıları, Grup Başkan Vekilleri ve 60 Milletvekilinin katıldığı kahvaltılı toplantıya Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç de katılım sağladı.

ISPARTA YATIRIMLARI HAKKINDA

ERDOĞAN’I BİLGİLENDİRDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşen toplantının 3.5 saat sürdüğü ve bunun da ilk Grupla kahvaltılı istişare toplantısı olduğu belirtildi. Milletvekili Bilgiç’in söz konusu kahvaltılı toplantıda başta Isparta – Antalya Dereboğazı Yolu olmak üzere Isparta’ya yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında gerçekleştirilen ilk grup Milletvekili toplantısının ardından, önümüzdeki haftalarda kalan Milletvekilleriyle de sayı ve bölgesine göre toplantılar gerçekleştirileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum