Bilgiç: “Dereboğazı Yolu Revize Edildi.”

Dereboğazı yolu hakkında bilgi veren Bilgiç: “Dereboğazı yolu projesi yüksek maliyet sebebiyle revize edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2022 23:30
Bilgiç: “Dereboğazı Yolu Revize Edildi.”

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Davraz Kayak Merkezi’nde basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi. Dereboğazı yolu hakkında bilgi veren Bilgiç: “Dereboğazı yolu projesi yüksek maliyet sebebiyle revize edildi. Kısa sürede yatırım planına alınmasını bekliyoruz. Ama önceliğimiz dostluk yolu. Benim hayalim dostluk yolu.” Dedi.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç uzun bir aranın ardından basın mensuplarıyla sohbet toplantısında buluştu. Dün saat 11:00’de Davraz Kayak Merkezi’nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bilgiç, Isparta gündemine ilişkin bilgiler verdi. Dereboğazı yolunun yüksek maliyeti nedeniyle revize edildiğini belirten Bilgiç, ‘Dereboğazı yatırım planına alınacak” dedi. Kendisinin hayalinin dostluk yolunun biran önce tamamlanması olduğunu belirten Milletvekili Bilgiç: ‘Önceliğimiz dostluk yolu’ dedi. 

İHMAL VARSA EN AĞIR YAPTIRIM UYGULANIR

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç,  ülke ve yerel gündemi değerlendirdi. Süreyya Sadi Bilgiç yaptığı açıklamada; “Kar yağışı afet durumuydu.  Mevsim normallerine göre 45 günde yağması gereken kar 11 saatte yağmasıyla birlikte karın cinside bunları yaşamamıza etken oldu. Karın yoğun yağmasıyla ağaç dallarının kırılması, Elektrik tellerinin hasar görmesi vatandaşımızı mağdur etmiştir. Dağıtım şirketi bakanlık tarafından inceleniyor. Bir ihmal öz konusuysa en ağır yaptırım uygulanır. Hasar tespitleri devam ediyor. 24 saat bile olmaması gereken mağduriyet, 72 saat sürdü. Bundan dolayı çok üzgünüz. Fakat hasta ve yaşlılar bizden yardım isteyen hiç kimseyi yalnız bırakmadık 32 araçla hastanelere götürdük 653 kişiye yardım ettik. Allah başka afet vermesin.” Dedi.

MUHALEFET KİRLİ SİYASET YAPIYOR

Kar yağışı nedeniyle ortaya çıkan tablo da muhalefetin eleştirilerine de cevap veren Süreyya Sadi Bilgiç: “Muhalefet kimsenin burnu bile kanamadı şükür demiyor kirli siyaset yapıyor. Siyasette birlik sağlanmalıdır. Kurulan kriz merkezine gelmediler destek vermediler. Vatandaşlar durumun farkında durumu ayırt ediyorlar, Muhalefet HDP ile ittifak ederken millete bekayla ilgili ne söyleyebilir. Vatandaş sandıkta yerli ve milli olanla şer cephesini ayıracaktır.” Dedi. TBMM Başkanvekili Bilgiç, Dereboğazı yolu projesinin yüksek maliyet sebebiyle revize edildiğini, kısa sürede yatırım planına alınacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum