Bilgiç Yalvaç'ta Muhtarlar ile Görüştü

Ziyaretinde önce AK Parti İlçe Teşkilatı'nda partililerle bir araya gelen Bilgiç, daha sonra Öğretmenevi'nde muhtarlarla yapılan toplantıya katıldı. Toplantıda, muhtarların sorun ve isteklerini dinleyen Bilgiç, sorunların çözümü için elinden geleni yapaca

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2011 15:35
Bilgiç Yalvaç'ta Muhtarlar ile Görüştü

Ziyaretinde önce AK Parti İlçe Teşkilatı'nda partililerle bir araya gelen Bilgiç, daha sonra Öğretmenevi'nde muhtarlarla yapılan toplantıya katıldı. Toplantıda, muhtarların sorun ve isteklerini dinleyen Bilgiç, sorunların çözümü için elinden geleni yapacağını söyledi.

Milletvekili Bilgiç, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yalvaç'tan aday yok' diyerek milletvekilimiz yok sanmayın. Bizler hepimiz sizin de vekilleriniz olacağız. Geçtiğimiz yıllarda Haydar Bey'in Yalvaçlı olması nedeniyle sizlerle çok fazla bir araya gelemedik, ancak biz yine de Yalvaç'ın, Yalvaçlı'nın sorunlarının çözümü için yardımcı olmaya çalıştık. Aynı şekilde Haydar Bey başka ilçelerin sorunları ile de ilgilendi. Yani biz hepimiz Isparta Milletvekili olarak görevimizi yapmaya çalıştık. Bundan sonra da aynen sizlerin vekili olmaya devam edeceğiz. Çünkü hepimiz Ispartalıyız. Tek fark bundan sonra daha sık beraber olacağız. Allah bizi utandırmasın ve seçim ülkemize, ilimize hayırlı sonuçlar getirsin" dedi.

Daha sonra tekrar ilçe teşkilat binasına gelen Bilgiç, yönetim kurulu üyeleri ve belediye başkanları ile ayrı ayrı görüştü. Bilgiç, bir süre pazar yerinde vatandaşlarla ve esnafla sohbet etti, Yalvaç Ticaret Odası'nda düzenlenen toplantıya katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum