Bimsblok'un Tüm Makineleri Almanya'dan Geldi

Ispartada Belmaş tarafından inşa edilen bimsblok fabrikasının Almanya'dan tüm makinelerinin geldiği bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2011 17:05
Bimsblok'un Tüm Makineleri Almanya'dan Geldi

Ispartada Belmaş tarafından inşa edilen bimsblok fabrikasının Almanya'dan tüm makinelerinin geldiği bildirildi.
    
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yaptığı açıklamada, bimsblok fabrikasının son makinelerini taşıyan tırın Isparta'ya ulaştığını açıkladı.
    
Fabrika yapım çalışmalarının, düşünülen süreden daha kısa zamanda tamamlanacağını belirten Günaydın, Avrupa'nın en büyük bimsblok fabrikasının kurulması için bir süre önce kolların sıvandığını hatırlattı.
    
Günaydın, ''Bu konuda yurtiçi ve yurtdışındaki fabrikalarda incelemelerde bulunduk. Son teknoloji ile geliştirilmiş bu tesisi Almanya'da bularak şehrimize getirdik'' dedi.
    
İlk düşündüklerinde fabrikayı bir yıl içerisinde kurabileceklerini hesapladıklarını, ancak belediyedeki teknik ekibin üstün gayretleri ile fabrikanın kurulmasını 6 ay gibi bir zamana sığdırabileceğini gördüklerini vurgulayan Günaydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ''Fabrika kurumundaki çalışmalarımızın bugüne kadar olan kısmı hiçbir aksaklık olmadan devam etti. Fabrikamızın makineleri şehrimize düşündüğümüzden de önce geldi. Dün, son tırımızla birlikte bütün makineler gelmiş oldu. Hava şartlarının inşaat sektörüne izin vermesi durumunda, inşallah fabrikamız 5 ay sonra ilk üretimini gerçekleştirmiş olacak'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.