Bin Aydan Daha Hayırlı

Bin Aydan Daha Hayırlı

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2021 11:20
Bin Aydan Daha Hayırlı

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Regaip Kandili dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Başkan GÖK mesajında şu ifadelere yer verdi, "Recep, Şaban ve Ramazan aylarının

başlangıcı ile Regaip Kandilini karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. 

Kandillerin, insanların kalplerini birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, dayanışma duygularını arttıran geceler olduğuna işaret eden Başkan Gök mesajında şunları söyledi,” İnsanların kurtuluşuna vesile olan, rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin, dualarının kabul olduğu müstesna gecelerden birini daha idrak edeceğiz.

Mağfiretin, bereketin ve lütfun bol olduğu üç aylara bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Regaip Kandiliyle başlayan, bin aydan hayırlı Kadir gecesiyle zirveye ulaşan bu gecenin İslam alemine barış ve huzur getirmesini diler, bu vesile ile tüm Eğirdir’li hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Regaip kandilini en içten dileklerimle tebrik ederim. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.