Bir Aşama Daha Kaydedildi

Bir Aşama Daha Kaydedildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2021 19:27
Bir Aşama Daha Kaydedildi

Yalvaç’a TOKİ konutlarının kazandırılması için bir aşama daha geçildi. AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Mustafa Özer’in verdiği bilgiye göre, TOKİ tarafından talep edilen halihazır haritası tamamlanarak gönderildi ve proje çalışmaları için bir etap daha tamamlanmış oldu.

Başkan Özer, TOKİ tarafından talep edilen 290 bin metrekarelik alanın hali hazırını 5 kişilik haritacı ekibiyle 1 hafta süren çalışma sonucunda tamamladıklarını belirtti. Özer, konuya ilişkin açıklamalarını şu şekilde sürdürdü, “Bugün itibariyle TOKİ’ye ilettik. Böylece TOKİ gelecek yıl yapmayı planladığı TOKİ Sosyal Konutlarımızı daha hızlı bir şekilde neticelendirmiş olacak. Bu çalışmayı Isparta’dan bir firma gönüllü olarak kendisi üstlendi ve kendi imkanlarıyla yaptı, onlara da buradan teşekkür etmek istiyorum. En büyük önceliğimiz olan TOKİ Sosyal Konutlarını Yalvaç’a kazandırmak için tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz, inşallah önümüzde hiçbir engel kalmadı. Allah’ın izniyle seneye bu konutların Yalvaç’ta inşaatını görüyor olacağız. İlerleyen günlerde yeni ve güzel haberleri inşallah sizlerin aracılığıyla paylaşacağız.”

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.