Bir Dönem Dediler Halen Daha Açılmadı

Bir Dönem Dediler Halen Daha Açılmadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2022 17:10
Bir Dönem Dediler Halen Daha Açılmadı

Isparta Merkez Işıkkent Mahallesi’nde bulunan Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu’nda deprem güçlendirmesi çalışmaları yapılıyor.  2022 Ocak ayında bitirilmesi gereken çalışmaların halen daha bitmemesi üzerine veliler mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden yardım istedi.

Söz konusu okuldaki öğrencilerin bir kısmı Şehit Göksel Koç Ortaokulu’nda eğitimi ve öğretimlerine devam ederken bir kısmı da Şehit Koray Akoğuz İlkokulu’nda devam ediyor.

Bazı veliler, okulda doğru düzgün çalışma yapılmadığını iddia ederek, şimdide söz konusu firmanın tekrar uzatma talep ettiğini belirttiler. Valiler, “ Karda kışta çocuklarımız ikametlerimize uzak olan okullarda eğitim ve öğretimlerine devam etmek zorunda kalıyorlar. Bu okuldaki çalışmaların 2022 ocak ayında bitirilmesi gerekiyordu ancak bitirilmedi. 2. Dönemde de çocuklarımız yine mahallemizdeki okulda eğitim alamayacaklar. Bu okulda zaten doğru düzgün çalışma yapıldığı görmedik. Yetkililerin konuya duyarlılık göstermesini talep ediyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.