Bir kitap bütün kapıları açar

Bir kitap bütün kapıları açar

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2020 12:08
Bir kitap bütün kapıları açar

Isparta Belediyesi’nin, Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlediği 4. Kitap Fuarı’nda, bu yıl anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya hazırlanıyor. Gökhan Türkmen’in vereceği konser etkinliğinde, konsere biletle değil kitapla girilecek.

Gökkubbe Fuar ve kongre Merkezi’nde düzenlediği 4. Kitap fuarında, Gökhan Türkmen’in vereceği konser etkinliğinde, konsere biletle değil kitapla girilecek.

Konuyla ilgili Isparta Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda; “Isparta kitap fuarında bu yıl çok güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza atılıyor. Gökhan Türkmen konser verecek ve 50 TL -100 TL değil giriş ücreti sadece bir kitap. Evde okunan, bir kenara attığınız kitaplara, o çocukların ihtiyacı var. Kitabını al konsere gel, hem projenin bir parçası ol, hem ruhunu dinlendir. Kütüphanesiz köy okulu kalmasın, kitapsız çocuk olmasın” denildi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.