“Birlik Beraberlik Şehrimize Artı Olarak Yansıyor”

“Birlik Beraberlik Şehrimize Artı Olarak Yansıyor”

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2019 15:53
“Birlik Beraberlik Şehrimize Artı Olarak Yansıyor”

Antalya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Isparta Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ile yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.

Karşılıklı istişarelerin yapıldığı görüşmede konuşan Antalya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i bir ağabey olarak gördüklerini söyledi.
AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin aynı zamanda Akdeniz Belediyeler Birliğinde de görevinin bulunduğunu dile getiren Isparta Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural da, “Başkanımız Isparta’daki çalışmaları ile ilgili 8 aylık süre ve bundan sonraki yapılacak hizmetlerle ilgili kısa bir değerlendirme yaptı. Başkanımıza yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, “Adlıhan başkanımla uzun zamandır istişare dostluk içerisindeyiz. Belediye başkanı olmadan önce de, olduktan sonra da her türlü Isparta’yla ilgili konuları paylaşabileceğimiz bir ortamdaydık. Aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğindeki görevlerinden dolayı belediyemize ihtiyaç olan çalışmalarda bizlere her zaman öncü olmuştur. Yol açıcı olmuştur, kendisine çok teşekkür ederim.

Bu birlik, beraberlik, dostluklar kolay değil. Bizim geçmişten gelen ticaret ve sanayi odası, esnaf odaları birliğimiz ve sizlerle olan ilişkilerimiz bugün şehrimize artı olarak yansıyor. Bundan dolayı da çok teşekkür ediyoruz. Komşu bir iliz. Komşu ilin esnafı ve ticareti ile ilgili bizlerin çok ilişkileri var. Bu anlamda da birbirimize çok yardımcı oluyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.