Biz Üretiyoruz, Siz Ne Yapıyorsunuz?

Biz Üretiyoruz, Siz Ne Yapıyorsunuz?

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2019 18:00
Biz Üretiyoruz, Siz Ne Yapıyorsunuz?

Gülistan Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Günaydın, MHP’nin sloganının ‘üretken belediyecilik’ olduğunu söyleyerek, kurdukları fabrikalara değindi. Günaydın, ‘ponza yataklarını ve fabrikaları satacağız’ diyenlerin olduğunu hatırlatan Günaydın, “Biz üretiyoruz, siz ne yapıyorsunuz? Altın yumurtlayan tavuğu kesiyorsunuz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Gülistan Mahallesi sakinleriyle buluştu. Günaydın, görevi süresince yaptığı çalışmalar ve yeni dönem projeleriyle ilgili bilgiler verdiği halk buluşmasında muhalefet parti belediye başkanı olmasına karşın yaptıkları çalışmalarla şehrin yaşanabilir bir şehir haline geldiğini dile getirdi.

BUNUN İÇİN ADAYIM
Isparta’yı yaşanabilir şehir yaptıklarını ve önümüzdeki 5 yıl içinde de Avrupa’nın en iyi şehirleri arasında olacaklarını belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Ben bunun için adayım” dedi.

ISPARTA TÜRKLÜK ALEMİNİ TEMSİL EDECEK
Turizmde önemli bir şehir olacaklarından bahseden Başkan Günaydın, Isparta’nın kültür, tarih ve müzeler kenti olacağından bahsederek, Türklük aleminin başkentinin Isparta olacağını kaydetti. Günaydın, “Azerbaycan’dan Doğu Türkistan’a, Kıbrıs’a Türklük alemini temsil edecek yapılar Isparta’mızda olacak.

TENKİT ETMEK İÇİN CANLARI ÇIKIYOR
Fabrikalar kurmaya devam edeceklerini söyleyen Günaydın, MHP’nin sloganının ‘üretken belediyecilik’ olduğunu ifade etti. Isparta’ya kurdukları fabrikaları tenkit etmek için bazılarının canlarının çıktığını dile getiren Günaydın, “Bu adam yaptı, sen ne yaptın? Sattın. Önünüze ne geldiyse sattınız” dedi.

BİZ ÜRETİYORUZ, SİZ NE YAPIYORSUNUZ?
Bazılarının ‘ponza yataklarını ve fabrikaları satacağız’ dediğini hatırlatan Günaydın, “Biz üretiyoruz, siz ne yapıyorsunuz? Altın yumurtlayan tavuğu kesiyorsunuz” diye seslendi.


DİKMEN’İN HEDEFİNDE YÜCE VARDI
Mevlana’nın “Suskunluğum asaletimdendir, Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de adama bakarım adam mı diye?” sözünü hatırlatan Seçim İletişim ve Yönetim Merkezi Başkanı İzzettin Dikmen’in hedefinde ise 26. Dönem Isparta Milletvekilliği yapan Said Yüce vardı.

BU ARKADAŞIN GÜNDEMİNDE NE
ISPARTA NE DE TÜRKİYE VAR
Seçim çalışmalarının başlangıcından buyana Cumhur İttifakı ruhuna saygı içerisinde çalışmalar yaptıklarını ancak siyasi rakiplerinin iftiralara başvurduğunu söyleyen Dikmen, ‘Sadi Yüce’yi tanıyanlar elini kaldırabilir mi?’ diye sordu. Yüce’nin ‘Sayın Belediye Başkanı Isparta’nın parasını hayırlı işlerde kullanmadı, heykeller, taşlar, beton yığınları yaptı’ açıklamasına sert cevap verdi. Yüce’nin 26.dönem de meclis karnesini açıklayan Dikmen, “Bu arkadaşın gündeminde ne Isparta ne de Türkiye var” dedi.

AND İÇME DIŞINDA YANCI
OLARAK İMZA ATMIŞ
TBMM’de Yüce’nin ilk imza sahibi olduğu kanun teklifinin, yazılı önergesinin, sözlü önergesinin, ilk imza sahibi olduğu genel görüşme sahibi, meclis soruşturma önergesinin, meclis araştırma önergesinin olmadığını söyleyen Dikmen, “And içme dışında bu arkadaşımız Kırıkkale ve Kayseri milletvekillerinin muhtelif konularda verdiği önergelere yancı olarak imza atmış” şeklinde konuştu.

BU HİZMETLERİN HANGİSİ HAYIRSIZDIR?
Dikmen, Isparta Belediyesinin bims fabrikası, Gökkubbe fuar alanı, hayvan barınağı, müze, yeni otogar, altyapı, Atatürk Parkı, sağlık merkezi, 10 bin öğrenciye hitap eden Oğuzata Dershanesi, 3500 araçlık otopark, asfalt fabrikası, 3 yenişehir ile 500 bin nüfuslu bir şehri hedefleyen hizmetler zinciri kurduğunu dile getirdi. Dikmen, “Allah rızası için bu hizmetlerin hangisi hayırsızdır?” diye sordu. Dikmen şöyle devam etti:

ECDATTAN RAHATSIZ OLAN BİR
PARLAMENTO ÜYESİ OLABİLİR Mİ?
“Nasibini alamamış sadece siyaset cambazlığı yapan bu arkadaş bu hizmetlerin hayırsız olduğunu söylüyor. ‘Isparta’nın parasını heykellere harcadınız’ diyor. Bu arkadaşımızın heykel rahatsızlığı nedir? Anadolu’nun kapılarını açan Sultan Alparslan’ın heykelinden rahatsız mı bu arkadaşımız. Anadolu Selçuklu Devletinin iki başlı kartalından rahatsız. Türklerin simgesi bozkurttan rahatsız bu arkadaş. Piri Reis’ten, Hezarfen Ahmet Çelebi’den rahatsız bu arkadaş. Bu heykellerin neresi taş yığını. Ecdattan rahatsız olan bir parlamento üyesi olabilir mi? Israrla bu nezaket kurallarımıza rağmen biz susuyoruz, bundan sonra her sataşmalarına, çamur atmalarına her platformda cevap vereceğiz ve aziz Isparta halkına sadece doğruları anlatacağız.

İŞSİZLİĞİ ÖNLEMEK KİMİN İŞİ?
Sayın Yüce, adayları için ‘Isparta’da bu kardeşimiz seçilirse işsizliği azaltacak çalışmalar yapabilir’ diyor. Şimdi soruyorum, işsizliği önlemek merkezi hükümetin mi, belediyenin mi işidir?” dedi.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın, Gülistan Mahallesi halkıyla buluşması programına MHP İl Başkanı Nail Bayram, Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin, belediye meclisi üyesi adayları da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.