Bizim İçin 23. Dönem Bitmiştir

AK Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt adaylık süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Nisan 2011 14:11
Bizim İçin 23. Dönem Bitmiştir

AK Parti Isparta İl Başkanlığında 14.04.2011 Perşembe günü saat 11:00' de düzenlenen basın toplantısında ilk önce AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz bir konuşma yaptı.

Gökgöz konuşmasında; bugün aramızda Kurt bey'in basın açıklaması için beraber burda bulunuyoruz, geçtiğimiz Pazartesi günü açıklanan Isparta aday listemizde 4 arkadaşımızın ismi açıklandı, bilindiği üzere 38 aday adayımız vardı, Genel Merkezimizin belirlediği bu dört arkadaşımızla 12 Haziran seçimlerimize bu liste ile AK Parti Isparta lisetesi ile çıkıyoruz dedi.

Gökgöz  biz AK Parti olarak herzaman birlik ve beraberliğimizi her safhada muhafaza ettik, bazı basına düşen bilgilerin yanlışlığını burada ifade etmek istiyorum, bizler bunu bir görev değişimi bir bayrak değişimi olarak algılıyoruz, o yüzden AK Parti teşkilatları olarak bize nerede ne görev verilirse onu azim ve kararlılıkla yapmak için buradayız, çünkü biz işimiz hizmet gücümüz millet olarak yola çıktık ve bu düstur ile yola devam ediyoruz dedi.

AK Parti teşkilatları olarak Ispartamızda 12 Haziran 2011 seçimlerinde milletvekilelrimiz ve 38 aday adayımız ile beraber seçim çalışmalarına başlıyacağız arazide olacağız dedi. Isparta'dan 4 çıkarmak içim milletvekili için elimizden geleni yapacağız,  bunu yapacak teşkilat yapısı, irade ve donanım bizde mevcut. Bizler AKP ailesi olarak milletimizin hissiyatını kendi hissiyatımız olarak kabul ettik, bizim milletimizi ancak milletimiz cizer, emrimizi ancak halkımızdan milletimizden alırız dedik, yolumuza emin adımlarda Genel Başkanımız önderliğinde devam ediyoruz,  Sayın Milletvekilimiz Haydar Kemal Kurt bey'e Ispartamıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Haydar' beye Milletvekilliği döneminde yaptığı hizmetlerden dolayı şahsım, teşkilatım, ülkemiz, Isparta, Türk demokrasisi adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum dedi.

Daha sonra söz alan alan Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt, 12 Haziran seçimlerindeki düşüncelerimizi, durumuzu ve bu durumun gereği olarak sizlerle duygularımızı paylaşmak için buradayız dedi.

Kurt konuşuşmasında 22 Temmuz 2007 seçimlerinde Isparta adına başladığımız Milletvekiliği görevi 12 Haziran itibari ile sona ermiş olacak,  Milletvekilliği süreci içerisinde bizler hakımızın taleplerini takip ettik, gerçekleştirmeye çalıştık, AK Parti adına Isparta için siyaset yaptığımız Sayın Süreyya Sadi Bilgiç'e, Sayın Mehmet Sait Dilek'e huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum dedi.

Ispartamızı bulunduğumuz yerden daha ileriye götürmek, Isparta'da bulunan vatandaşlarımızı Isparta'da yaşamaktan daha da memnun olmalarını sağlamak için çalışmalarımızı yaptık, yapılan değerlendirmeler Ispartamızın yaşanabilir kentler içerisinde üçüncü sırada olduğudur, bu bir çabanın gayretin ürünüdür dedi.

Kurt, partimiz bize hangi görevi verirse hangi noktada bize ihtiyaç duyarsa biz orada olmaya devam edeceğiz,  bizim birliğimizi beraberliğimizi bütünlüğümüzü muhafaza ederek bu millet ile Isparta ile birlikte yaşamayı herkesin kabullenmesi lazım

Kurt konuşmasının sonunda Ispartayı bir takım operasyonların merkezi olarak değerlendirecek olan insanlarda halkın herşeyi bildiğini bilsinler, tandığım tanımadığımız herkese teşekkür ediyorum, inşallah bizlere tekrar hizmet etme imkanı çıkar, milletvekilliğimizden dolayı şeref duyuyoruz, Isparta halkına teşekkür ediyorum dedi.

Konuşmalar sonunda söz alan AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı, ilçe belediye başkanları ve AK Partili siyasiler Kurt'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum