Böcüzade'nin Açılışını Bahçeli Yapacak

Bir zamanlar 8 mahalle sakininin dinlenme ve spor yapma imkanı sağladığı Böcüzade parkı yeniden halkın hizmetine açılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2011 17:33
Böcüzade'nin Açılışını Bahçeli Yapacak

Isparta Belediyesince onarım çalışmaları süren Böcüzade Parkının açılışını Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yapacağı bildirildi.

Isparta Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, çeşitli nedenlerle bakımsız hale gelen Böcüzede Parkının onarım çalışmalarının sürdüğü, parkın açılışının, 15 Ocakta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katılımıyla gerçekleştirilecek törenle yapılacağı kaydedildi.

Başkan Yusuf Ziya Günaydın, yaptığı açıklamada, bir zamanlar vatandaşların en fazla ziyaret ettiği parklardan biri olan Böcüzade Parkındaki çalışmalarda son aşamaya gelindiğini kaydetti. Yürüyüş yolları ve dinlenme alanları yapılan parkın havuzlarla süslendiğini ifade eden Günaydın, Böcüzade Parkını Isparta'nın küçük bir koruluğu haline getirdiklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.