Bravo Çocuklar!

Bravo Çocuklar!

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2019 09:33
Bravo Çocuklar!

Çocuklarımız için daha aydınlık bir gelecek kurabilmenin ancak okumakla mümkün olduğunu düşünerek çocukların hayal dünyalarını zenginleştirecek ve yeni hedefler oluşturmalarına yardımcı olmak adına Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında Güzel Sanatlar Lisesi 11/B Resim sınıfı öğrencileri tarafından sosyal sorumluluk projesi hazırlandı.

Öğrenciler topladıkları masal, öykü, Türk ve Dünya Klasikleri, hikaye kitapları, bilim dergileri gibi yayınlarla ihtiyacı olan öğrencilerin kitap okumasını sağlamak amacıyla Senirce Göltaş İlkokulu’nu ziyaret ederek topladıkları kütüphane kaynaklarını okul idaresine teslim ettiler.

Ardından resim bölümü öğrencileri danışman öğretmenleri Ayşe Kökten liderliğinde Senirce Göltaş İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle beraber resim çalışmaları yaparak farklı bir etkinlik içerisinde yer almalarını sağladılar.

Etkinliğin sonunda Güzel Sanatlar Lisesi Rehber Öğretmeni Adem Serkan Sümer tarafından Senirce Göltaş Ortaokulu öğrencilerine okul hakkında bilgilendirme ve yönlendirme çalışması yapılmıştır.

Senirce Ortaokulu Müdürü Selahattin Kahramanlar bu anlamlı etkinlik için Güzel Sanatlar Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.