Bu Çelenkle Alakamız Yok!

Türk Sağlık Sen Isparta Şubesi, 7 Ocak'ta yapılan eylemde isminin geçtiğini ancak kendilerinin o eylemle alakası olmadığını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2015 17:19
Bu Çelenkle Alakamız Yok!

Türk Sağlık Sen'den yapılan açıklamada "Türk Sağlık-Sen Genel Merkezimiz tarafından alınan karar doğrultusunda Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Elemanlarına uygulanan baskı ve mobing uygulamalarına, hafta sonları yazılan nöbetlere tamamen karşı olduğumuzu defalarca basın açıklamaları ile duyurduk ve eylemler yaptık, bu haksız uygulamalar ortadan kalkıncaya kadar da mücadelemize devam edeceğiz.

07 Ocak 2015 tarihinde Isparta Aile Hekimleri Dernek Başkanı Dr.Gökay Çetin‘in gerçekleştirdiği tamamen şahsi ve yanlı tavırlarına sahne olan basın açıklamasında Sağlık Müdürlüğüne konulan siyah çelenklerde Türk Sağlık-Sen adının geçmesi ile ilgili olarak herhangi bir alakamız yoktur. Bilgimiz dışındadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

Türk Sağlık Sen'in 7 Ocak'taki eyleme katılmadıklarını 13 Ocak'ta açıklamaları ise dikkat çekti.  

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum