“Bu Çocuklar Play-off İstiyor”

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, geçen hafta oynanan ve galibiyet ile sonuçlanan Düzcespor karşılaşması için değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlanma:
“Bu Çocuklar Play-off İstiyor”

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, geçen hafta oynanan ve galibiyet ile sonuçlanan Düzcespor karşılaşması için değerlendirmelerde bulundu. Teknik Direktör Yılmaz, 3-0'lık skorun ardından zorunlu değişikliklerle birlikte biraz kimyamız bozuldu, ama her şeye rağmen 3-2 galip geldik dedi.

Isparta 32 Spor, ligin 25. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Düzcespor'u 3-2 yendi. Puanını 36’ya yükselten yeşil-pembeliler Play-Off yolunda önemli bir virajı daha geçti. Teknik Direktör Hakan Yılmaz dün futbolcular Korcan Çelikay ve Cem Özdemir'in de katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda son oynanan karşılaşmanın önemine değinen Yılmaz, Play-Off’u ne kadar istediğimiz gösterdiğimiz bir maçtı dedi.

Yılmaz açıklamasında ise "kazanma zorunluluğumuzun limitlerde olduğu bir maç oynadık. 3-0'lık skorun ardından zorunlu değişikliklerle birlikte biraz kimyamız bozuldu. Ama her şeye rağmen 3-2 bitmesi bizim açımızdan çok güzel, ama mutlak süreçte değerlendirmemiz gereken bir kaç konu var.

Hem takıma hem camiaya hem taraftara takımın Play-Off’u ne kadar istediğini belirten bir karşılaşmaydı. Bu çocuklar Play-Off istiyor. Tek bir ışık varsa dahi bu ışığın peşinden koşacağımızı belli ettiğimiz bir maç oynadık. Kazanmaya devam etmemiz lazım, inşallah bunu sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Öte yandan Teknik Direktör Hakan Yılmaz, tribündeki küfürler ve tezahüratlarla ilgilide açıklamalarda bulundu. Yılmaz; "Galiba son uyarımızdı yürürlüğe göre bir dahaki Arnavutköy maçını büyük ihtimalle taraftarsız oynayacağız. Onları anlayabiliyorum, bende 24 Erzurum maçında oyundan atıldım ama takımımız için taraftarlarımızdan bu konuda ders çıkarmamızı rica ediyorum'' diye konuştu.

Takımın yeni transferi tecrübeli file bekçisi Korcan Çelikay ise, çok önemli karşılaşmaya çıktıklarını ve 3-0'dan 3-2'ye gelince stres yaşadıklarını ancak önemli olan galibiyeti aldıklarını söyledi. Çelikay; "Bir süreden sonra oyunun kalitesini düşünmeden galip gelmeyi düşünüyorsunuz, bizde onu yaptık" dedi.

Cem Özdemir de, "Geçen hafta arkadaşlarımla bir söz paylaşmıştım, biz ya kazanırız ya da öğreniriz'' diye bu maç hem kazandık hem ögrendik dedi. Özdemir; "Ders çıkarmamız gereken şeyler var ve herkes bunun farkında, hedefimiz Play-Off biz buna aradaki puan farkı ne kadar açılmış olsa da, biz buna inanıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.