Bu Kitapların Değerini Bilin Çocuklar

Bu Kitapların Değerini Bilin Çocuklar

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2019 09:16
Bu Kitapların Değerini Bilin Çocuklar

2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı açılış törenine katılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere gönderilen ders kitaplarını göstererek öğrencilere seslendi: “Bu kitapların değerini iyi bilin çocuklar”

Şehit Göksel Koç Ortaokulu’nda düzenlenen 2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılı açılış törenine katılan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğrimen, sınıflarda öğrencilerle sohbet etti.

Başkan Başdeğirmen, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ders kitaplarını çocuklara göstererek “Çocuklar bu kitapların değerini iyi bilin. Bizlerin zamanında böyle bir şey yoktu. Bizler kitapçı kitapçı gezerek ders kitabı arıyorduk. Bulamadığımız da oluyordu. Bir çoğumuz bir üst sınıfa geçen abimizin, ablamızın, arkadaşımızın kitaplarıyla eğitim görüyorduk.

Kitap bulabilmek için sıra beklediğimizi çok iyi hatırlıyorum. Ama bugün, devletimiz sizlere inanılmaz olanaklar sunuyor. Daha sizler okula gelmeden kitaplarınız sıralarınızda hazır bekliyor. İşte bu yüzden bu kitapların değerlerini iyi bilin. Devletimiz, hükümetimiz sizlerin iyi bir gelecek sahibi olmanız için elinden geleni yapıyor. Sizlere düşen de çalışmak ve gelişmek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.