Bu Mantıkla 3 Çocuk Yapılamaz

CHP Milletvekili Coşkuner, Başbakan’ın en az 3 çocuk tavsiyesini eleştirdi. Coşkuner; “İnsanlarımız bırakın üçü tek çocuğa zor bakarken hangi akıl ve mantıkla vatandaşa en az 3 çocuk tavsiyesi verilmektedir” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2011 17:07
Bu Mantıkla 3 Çocuk Yapılamaz

CHP Milletvekili Coşkuner, Başbakan’ın en az 3 çocuk tavsiyesini eleştirdi. Coşkuner; “İnsanlarımız bırakın üçü tek çocuğa zor bakarken hangi akıl ve mantıkla vatandaşa en az 3 çocuk tavsiyesi verilmektedir” dedi

 

2002’den beri anladık ki AKP hükümeti sorunu çözmek yerine sorunu büyütmekten başka bir iş yapmamıştır diyen CHP Milletvekili Mevlüt Coşkuner, vatandaşlarımız kaderine terkedilmiştir diye konuştu.

Coşkuner açıklamasında ise; “AKP Hükümeti geldiğinden beri Başbakan’ın en az 3 çocuk tavsiyesini savunuyor. Merak ediyorum hangi ülkenin iktidar partisi oluyorlar da bu tavsiyeyi vermeyi uygun buluyorlar? Bugün insanlarımız bırakın üçü tek çocuğa zor bakarken hatta bırakın çocukluyu çocukları olmamış 2 kişi zor geçinirken hangi akıl ve mantıkla vatandaşa en az 3 çocuk tavsiyesi verilmektedir.


AKP’nin o çok önem veriyormuş gibi yaptığı aile kavramımız sayelerinde bitti, tükendi. Başarısız ve bilinçsiz AKP Ekonomi politikaları sayesinde dibe vuran ekonomimizle beraber aile içi geçimsizliklerin ve artan boşanmaların başta gelen sebebi ekonomik geçim sıkıntıları. Kazanı kaynamayan bir mutfakta, işsiz ya da maaşını alamamış borç batağındaki aileler dağılırken ekmek yerine nasihat veren bir hükümetin karşısında vatandaşımız kaderine terkedilmiştir.


Ekonominin olumsuz sosyal etkilerinin en belirgin örneklerinden biridir bu durum. Ekonomik sebeplerden yıkılan yuvalar ve beraberinde gerek fiziksel gerek psikolojik sorunlara sahip olarak büyüyen çocukların edindiği yanlış alışkanlıklar ve sonucunda topluma büyük bir ateş topu olarak dönen gasp, kapkaç, madde bağımlılığı gibi artan suç olayları ve getirilen cinnetler.


Unutmamalıdır ki toplumları kaosa sürükleyen en önemli etmen ekonomik problemlerdir. Yine unutulmamalıdır ki vatandaşın ekonomik sorunlarını çözmesi gereken mercii hükümettir. Ama 2002’den beri anladık ki AKP Hükümeti sorunu çözmek yerine sorunu büyütmekten başka bir iş yapmamıştır. 8 yıllık sınavını başarıyla verememiş kısacası sınıfta kalmış bir hükümetin sonunun yakın olduğunu belirtmek ister, siz değerli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunarım.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.