Bu Okul, Başka Okul…

Bu Okul, Başka Okul…

Yayınlanma:
Bu Okul, Başka Okul…

Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu’nda ‘Sağlıklı Yaşam İçin Haydi Spora’ adlı uygulama ile okuldaki tüm öğrenciler, öğrenci velileri, öğretmenler ve yöneticiler her gün Sağlıklı Yaşam Koçu Zafer Özbalcı önderliğinde okul bahçesinde spor yapıyor.

Işıkkent Mahallesindeki eski adıyla İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (IMKB) yeni adıyla ise Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu’nda başlatılan yeni uygulama her kesim tarafından büyük ilgi görüyor. Bu etkinlik ile sporu seven ve sporu hayatının bir parçası haline getiren daha sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlanmasını amaçladıklarını vurgulayan Okul Müdürü Ömer Tuncer; “Bu uygulama inşallah öğrenciler açısından sağlıklı bir yaşamın başlangıcı olur” dedi.

“ÖĞRENCİLELERİMİZE SAĞLIKLI YAŞAMI AŞILAMAK İSTİYORUZ”
‘Sağlıklı yaşam için haydi spora’ diyerek bu sloganla yola çıktıklarını vurgulayan Müdürü Tuncer, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Tüm okul personeli, velilerimiz ve öğrencilerimizle beraber A Plus Spor Center eğitmeni ve Sağlıklı Yaşam Koçu Zafer Özbalcı rehberliğinde okulumuzun bahçesinde hem sağlıklı yaşamı konuştuk hem de sporumuzu yaptık. Düzenli olarak gerçekleştireceğimiz spor etkinliği ile öğrencilerimize sağlıklı yaşamı aşılamak hedefindeyiz.

“BU ETKİNLİĞİ HER HAFTA DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Bu doğrultuda öğrencilerimiz sabah derse daha zinde girmeleri ve daha sağlıklı olmaları için sağlıklı yaşam kapsamında müzik eşliğinde öğrencilerimizin seviyelerine uygun hareketler yaptırılarak tüm okul öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte spor yapıyoruz. Bundan sonra her hafta bu etkinliği devam ettireceğiz. Bu etkinlik ile sporu seven ve sporu hayatının bir parçası haline getiren daha sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlanması amaçlanmıştır. İnşallah öğrenciler açısından sağlıklı bir yaşamın bir başlangıcı olur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.