Bu Ziyaretlerden Çok Memnun Oldum

Bu Ziyaretlerden Çok Memnun Oldum

Yayınlanma:
Bu Ziyaretlerden Çok Memnun Oldum

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Günaydın bu kapsamda Denetimli Serbestlik Kurumu Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüklerini ziyaret etti, kurum çalışanlarıyla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın kurum ziyaretlerinin ilkini Denetimli Serbestlik Kurumuna gerçekleştirdi. Günaydın burada kurum Müdürü Fatih Ziya Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu ve ardından kurum çalışanlarını ziyaret etti.

Denetimli Serbestlik Kurumu ziyaretinin ardından Çalışma ve İş Kurumuna geçen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın burada da İl Müdürü Gürsel Öksüz ile bir araya geldi. Kurum çalışanları ile bir araya gelen ve ardından İl Müdürü Öksüz’e makamında nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Günaydın, kurumun çok güzel bir şekilde çalıştığını kaydetti. Günaydın, “Sayın Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Devletimizin en önemli ve güzel kurumlarından birisi olmuş. Burada çalışan personel arkadaşlarımız iş arayan vatandaşlarımızla çok yakından ilgileniyorlar. Hatta iş bulmak için gelen vatandaşlarımızın psikolojisine kadar iniyorlar. Bu ziyaretten çok memnun oldum. Devletimizin bu kurumunu başta müdürümüz olmak üzere tüm çalışanlarını tebrik ediyorum. İnşallah ülkemize milletimize yaptığımız çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.

Başkan Günaydın’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gürsel Öksüz, “Başkanımız kurumuzla ilgili son derece güzel sözler söyledi. Bu teveccühlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Kurumumuz 2000 yılından sonra kabuk değiştirdi. İş ve işçi bulma kurumu imajından sıyrılıp, daha fazla vatandaşa dokunan, vatandaşla, yerel yönetimlerle diğer kurumlarla işbirliği içinde en büyük derdimiz olan bütün dünyanın uğraştığı işsizlikle birebir uğraşan bir kurum haline geldi. Bu nedenle bu moral desteği için başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendisine de çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.