Buda SOSYAL MARKET !

Şarkikaraağaç ilçesinde fakir,muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere daha kaliteli hizmet verebilmek, sosyal dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlandırabilmek amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından “ SOSYAL MARKET” projesi hazırlandı..

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2011 14:11
Buda SOSYAL MARKET !

Şarkikaraağaç Kaymakamlığı bir ilke imza atıyor. Kaymakamlık, fakir,muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere daha kaliteli hizmet verebilmek, sosyal dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlandırabilmek amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından “ SOSYAL MARKET” projesi hazırlandı.

Kaymakam Mehmet AKÇAY yaptığı açıklmada; 'Projemizin hedefi sizlerin yardım ve bağışlarınızı Kurumsal yapı içerisinde düzenli ve güvenilir biçimde gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaktır.

Toplumumuzda ki manevi değerlerimiz sayesinde zaten var olan yardımlaşma ve dayanışma ruhunu geliştirip yaygınlaştırmak ve toplumumuzda ekonomik yetersizlikler yüzünden risk altında bulunan vatandaşlarımızın hayat standartlarının yükseltilebilmesi için planlanan projemizin sürdürülebilir olması sizlerin desteklerine bağlıdır. Hedefimiz İlçemizde yardım alan ile yardım veren arasında sistemli, güvenilir ve kurumsal bir yapıyla çalışan bir köprü olmaktır. Bu amaçla ilçemizdeki fakir muhtaç envanteri hazırlanmış ve proje merkezi hazırlanmıştır.

“ ŞİMDİ YARDIM ZAMANI” Sloganı ile sizlerin bu sosyal yardım projesine katkılarınızı bekliyoruz. Kullanılmamış olmak üzere gıda ,giyim ,kırtasiye ve ev eşyası kalemlerinde yapacağınız yardımlarınızı ŞARKİKARAAĞAÇ SYDV – 0(246) 411 3153 telefon ile irtibat kurarak ya da doğrudan vakıf başkanlığımıza başvurarak ulaştırabilirsiniz.

Şimdiden “SOSYAL MARKET” projemize katkıda bulunan tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyor herkesi yardım yapmaya davet ederek sevgi ve saygılarımı sunuyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.