Bugüne Kadar Neden Yapmadın?

Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısında Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, vatandaşlardan kentsel dönüşüm ve sağlam şehircilik talepleriyle karşılaştığını belirtti.

Yayınlanma:
Bugüne Kadar Neden Yapmadın?

Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısında Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, vatandaşlardan kentsel dönüşüm ve sağlam şehircilik talepleriyle karşılaştığını belirterek; “Biz de şehrimizi dirençli şehirler statüsüne ulaştırmak için yoğun bir çalışma ortamına gireceğiz. Biz, popülist yaklaşmıyoruz, açıkça söylüyoruz” dedi.

Bugüne kadar neden yapmadın?

Mecliste konuşan Başdeğirmen; Isparta Oteli tamamen belediyemize ait bir yer yıkılması Isparta için çok iyi olacaktır. Kültür Sitesinin % 70’i Belediyenin % 30’u vatandaşların.
Belediye İşhanının % 30’u Belediye’nin, % 70’i vatandaşların. Kültür Sineması Belediyenin. Buraların yıkıldığını bir düşünün. Ortaya çıkacak meydan alanını düşünün. Buraların yıkılarak şehre muhteşem bir meydan kazandırmak çok güzel olmaz mı? Bir de o meydanın altına çok güzel bir katlı otopark yaparız daha da güzel olur. Bana göre bu proje Isparta’yı mükemmel bir meydan sahibi yapar. Muhteşem bir proje olur. Biz popülist siyaset yapmıyoruz, bunu söylüyoruz” dedi.

Bizlerde Başdeğirmen'e soruyoruz ; Bugüne kadar neden yapmadın?

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum