Büyük Başarı Koleji’ne Başarılı Genel Müdür

Büyük Başarı Eğitim Kurumları 2019-2020 Eğitim öğretim yılında Ortaokul ve Anadolu Lisesi açıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2019 23:59
Büyük Başarı Koleji’ne Başarılı Genel Müdür

1987’den beri Isparta’da hizmet veren Büyük Başarı Eğitim Kurumları 2019-2020 Eğitim öğretim yılında Isparta Ticaret Odası ilerisi Yeni Otogar karşına 3000 m2 arsa üzerine 4000 m2 kapalı alanı olan Ortaokul ve Anadolu Lisesi açıyor.           

Yeni açılacak olan özel okula ilimizin başarılı okul müdürlerinden Hızırbey Ortaokulu Müdürü Tevfik AKAR 2019 – 2020 Eğitim – Öğretim Yılın başından itibaren Genel Müdür olarak göreve başlayacak…

Tevfik AKAR idareci olarak görev yaptığı okullarda en iyi eğitimi vermek başarılı nesiller yetiştirmek için yenilikçiliğin, değişimin ve gelişimin öncüsü; kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle beklentilerin hep önünde; öğrenci ve velisi olmaktan, kurumun çalışanı olmaktan, mezun olunmasından onur duyulan; şeffaf ve güvenilir kurumlar olmasını hep sağlamıştır. Ayrıca idareci olarak görev yaptığı okulların öğrencilerinin milli, manevi ve ahlaki değerler açısından iyi yetişmesine önem veren ve disiplini ile öne çıkan akademik başarıların yanında sosyal, sportif ve kültürel alanlarda da son derece başarılı olmasını sağlamayı başarmıştır.

32 yıl önce Rahmetli Ertuğrul AKÇİL tarafından kurulan ve birçok öğrencinin hedefine ulaşmasına vesile olan kurumun tecrübesi ve başarısına kendini ispatlamış AKAR’ın 2019 Eylül’den itibaren Genel Müdür olarak liderlik edeceği öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.