Büyükçam "Ortak Mutabakat Metni" Üzerinden İktidara Yüklendi

İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Millet İttifakı'nın geçtiğimiz günlerde törenle imzaladığı "Ortak Mutabakat Metni" üzerinden iktidara yüklendi.

Yayınlanma:
Büyükçam "Ortak Mutabakat Metni" Üzerinden İktidara Yüklendi

İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Millet İttifakı'nın geçtiğimiz günlerde törenle imzaladığı "Ortak Mutabakat Metni" üzerinden iktidara yüklendi. Mutabakat metninin vatandaşın derdine derman olacağını belirten Büyükçam, "İktidar sahipleri 'biz gidersek sosyal yardım yapılamaz' gibi yanlış bir algı yaratma gayretindir" dedi.

Sağlıktan eğitime, ekonomiden dış politikaya kadar 2 binin üzerinde maddenin yer aldığı Millet İttifakı'nın 'Ortak Mutabakat Metni' 6'lı masa liderleri tarafından düzenlenen törenle imzaladı. Ortak Mutabakat Metni'ni değerlendiren İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, metin üzerinden iktidara da sert sözlerde bulundu.

Ortak Mutabakat Metni'nin vatandaşın derdine derman olacağını söyleyen İl Başkanı Büyükçam, " 30 Ocak 2023 tarihinde Millet İttifakı’nın ortak mutabakat metnini yerinde duymak üzere Türkiye’deki Millet İttifakı’nın bütün il başkanlarıyla bizde Ankara’day dık. 2300 madde’den 75 alt başlık 9 ana başlıktan oluşan tüm vatandaşlarımızın derdine merhem olacak, yaralarını saracak en ufak ayrıntının bile gözden kaçmadığı ciddi bilimsel çalışmaların yer aldığı bir metin.

Bu mütabakat metni de bizim Millet İttifakı’mızın vatandaş siz ne yapacaksınız dediğin de net bir şekilde izahını verebileceğimiz ve gerçekten Türkiye’nin kurtuluş reçetesi olarak adlandırabileceğimiz bir metin. Maalesef Isparta’da ve ülkemizin başka yerlerinde yanlış bir algı operasyonu yöneten iktidar sahipleri sosyal yardım düzeyinde, biz gidersek sosyal yardım yapılamaz, biz gidersek eskiye döner mağdur olursunuz gibi tamamen yanlış gerçelilten uzak açıklamalar yapmaktalar." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.