Büyükçam "Vatandaş Erken Seçim İstiyor"

İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam ve beraberindeki İyi Parti İl Teşkilatı Gülcü Pazarında ziyarette bulundu.

Yayınlanma:
Büyükçam "Vatandaş Erken Seçim İstiyor"

İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam ve beraberindeki İyi Parti İl Teşkilatı Gülcü Pazarında ziyarette bulundu.İl Başkanı Hasan Büyükçam, Gülcü Pazar esnafına yapılan ziyarette pazarcı esnafının dertlerini ve sorunlarını dinledi.

Mazotun her geçen gün zamlanarak artmasıyla nakliye fiyatlarının da pahalılaşması ile pazarcı esnafı kazanç elde edemediğini ve giderlerin çok yüksek olduğunu dile getirirken, Gülcü pazarcı esnafı Büyükçam’a isyan etti.

Giderlerin artması ile zamları minimum düzeyde de olsa fiyatlara yansıtan esnaf, tüketicinin de bu durum karşısında dertli olduğunu ve çıkmaza girdiklerini dile getirdi. Gülcü Pazarı esnafını gezen Büyükçam pazarcı esnafının çok dertli olduğunu ve bir an önce seçim istediğini dile getirerek; ‘’Bugün Gülcü pazarındaydık, çalışma arkadaşlarımızla birlikte pazarda esnafımızı ziyaret ettik. Vatandaşımızın sıkıntılarını dinledik. Biz burada gördük ki, gerçekten acı olarak söylemem gerekiyor ki, vatandaşın alım gücü iyice zayıflamış durumda.

İnsanlar geldikleri tezgahta domatesten mi, biberden mi feragat edeceğinin tartışmasını yaşıyorlar aile olarak. Biz bu konudan gerçekten hicap duyuyoruz, üzüntü duyuyoruz. Vatandaşımızın tek tek derdiniz dinledik hepsinde mazot pahalılığından dolayı ürünlere zam yapmaları gerektiğinin ve bununda tabi alıcı tarafından maalesef hoş karşılanmadığını yani alamadığı sonucuna rastladık, gördük.’’ İfadelerini kullanırken vatandaşın erken seçim talebinde bulunduğunu ve yaşanan bu krizin tek yolunun erken seçim olduğunu dile getirdi.

İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam vatandaşın talebiyle ilgili ‘’Orada gerçekten emek emek kendi bahçesinde, irili ufaklı kendi bitkisini diken teyzelerimiz, ablalarımızın dediği bir şey vardı; erken seçim isteniyor. Vatandaşın bu talebine iktidarın artık kulak vermesi ve gereğini yapması gerekir.

Biz gibi vatandaşımız da çözümü seçimde görüyor. Bu konuda hemfikiriz. O yüzden buradan bir kez daha yetkililere sesleniyoruz, bu ekonomik açmazın tek çıkış yolu vardır, o da erken seçimdir.’’ İfadelerine yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.