Büyükçam'dan Dereboğazı Tepkisi

İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam: Hiçbir şey yapmadıkları için özür dilemeleri gerekirken, akıl tutulması yaşayarak muhalefeti suçluyorlar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2022 16:42
Büyükçam'dan Dereboğazı Tepkisi

İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam: Hiçbir şey yapmadıkları için özür dilemeleri gerekirken, akıl tutulması yaşayarak muhalefeti suçluyorlar. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’un Dereboğazı bölünmüş yol projesiyle ilgili yaptığı açıklamalara muhalefetin tepkisi sürüyor.

Bu kez açıklama İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam’dan geldi. Büyükçam, “Hiçbir şey yapmadıkları için özür dilemeleri gerekirken, akıl tutulması yaşayarak muhalefeti suçluyorlar” dedi.

Yollar yapmakla övünen AK Parti’nin Isparta’yı görmezden geldiğinin en büyük örneğinin Dereboğazı yolu olduğuna dikkat çeken İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, “hiçbir şey yapmadıkları için özür dilemeleri gerekirken, akıl tutulması yaşayarak muhalefeti suçluyorlar” dedi.

"Isparta, AK Parti döneminde hak ettiği hizmeti alamamıştır."

AK Parti’nin ülke genelinde yaptığı yatırımlardan Isparta’nın yararlanmadığına dikkat çeken Büyükçam, Gazeteci Emin Çölaşan’ın 1992 yılında ‘Isparta-Eğirdir ve Isparta-Baladız’ arasının duble yol yapılmasını eleştiren yazısını hatırlatarak, “90 yıllarda alının hizmete bakın, birde AK Parti iktidarında alınamayan hizmetlere” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.