Çakmak Son Anda CHP'den Aday Adayı Oldu

Bağımsız milletvekili aday adayı olacağı olmasına kesin gözüyle bakılan Kadın ve Doğum Uzmanı Dr. Tanseli Çakmak, son onda kararını değiştirerek CHP’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2011 18:17
Çakmak Son Anda CHP'den Aday Adayı Oldu

Bağımsız milletvekili aday adayı olacağı olmasına kesin gözüyle bakılan Kadın ve Doğum Uzmanı Dr. Tanseli Çakmak, son onda kararını değiştirerek CHP’den  aday adayı olduğunu açıkladı.

CHP’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Kadın ve Doğum Uzmanı Çakmak, CHP’yi kedine daha çok yakın gördüğünü ifade ederek, aday adayı olmak istediğini kaydetti.

Isparta Doğumevi Hastanesindeki görevinden istifa eden Dr. Tanseli Çakmak yaptığı açıklamada ise; “Haksızlıklar karşısında dayanamayan bir karakterim var. Hep çalıştığım yerde öncülük yapmak istedim. Aslında bu seçimlerde milletvekili adaylığını düşünmemiştim Her şey salı günü belli odu. Kendim karar verdim ve kesin kararımı verdim. Eşim bile kararımı o an öğrendi” diye konuştu.

CHP’nin Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda siyaset yaptığını cumhuriyeti bugünlere kadar taşıyan parti olduğu gerekçesiyle tercih ettiğini aktaran Çakmak, “ Tabi ki takdir CHP Genel Merkezi’nin ve kurmaylarının. Kendimi siyaset yapacak olgunluğa erişmiş hissediyorum. Tecrübelerim beni bu olgunluğa eriştirdi. Herkesin beni destekleyeceğini ümit ediyorum. Amacımı partimin ilkeleri doğrultusunda insanımıza hizmet verebilmek” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum