Çalışkan: Artık Sıcak Bir Yuvamız Var

Emrespor Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, takımın tesislere taşındığını belirterek, “Futbolcularımız antrenmanlarını da merkezde yapacak. İhsaniye Belediye maçından itibaren çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Kasım 2011 12:10
Çalışkan: Artık Sıcak Bir Yuvamız Var

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Emrespor, tesislerine yerleşti. Sezon başından bu yana Eğirdir’de hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlılarda futbolcularda merkeze taşınmanın mutluluğu yaşanıyor.

Tesislerin hazırlanmasının ardından dün Isparta’ya gelen Başkan İsmail Çalışkan, kulübü gezdi. Futbolcuların burada daha sıcak bir ortamda kalacağını belirten Çalışkan, “Kalorifer sisteminde de sorun yok. Altkat yatakhane, üst kat lobi ve yemekhane şeklinde olacak. Lokalde de futbolcular boş vakitlerinde bilardo gibi oyunlar oynayacak” dedi.

Futbolcularına seslenen Çalışkan, “Selçuklu Belediyespor karşısında alınan mağlubiyet geride kaldı. Ben sizin kötü gününüzde de yanındayım. Bu yola hep beraber çıktık. İhsaniye Belediyespor maçıyla çıkışa geçeceğinize inanıyorum. Siz kazanın yeter ki bütün istekleriniz yerine gelecek” şeklinde konuştu.

Bu arada kırmızı-siyahlılarda yönetim, İhsaniye Belediyespor maçı öncesinde bir kurban keserek uğursuzluğa son vermek istiyor.

Levent DOĞAN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum