Çalışmalarıyla Fark Yaratıyor

Çalışmalarıyla Fark Yaratıyor

Yayınlanma:
Çalışmalarıyla Fark Yaratıyor

Mavi Gül Kreş, Anaokulu ve Çocuk Kulübü, özgün çalışma tarzı ile eğitimde fark yaratmaya devam ediyor.

Mavi Gül Kreş, anaokulu ve çocuk kulübü çocuklarının; çalıştıkları zeka eğitimi, yaparak yaşayarak eğlenerek öğrenme yöntemleri (Montessori temalı), program sayesinde kurumdan mezun olduktan sonra da bilsem sınavlarını rahatlıkla kazanabildikleri görülüyor. Mavi Gül çocukları; tema çalışmaları ve doğa dostu çalışmaları ile karbon izini azaltarak, geri dönüşümü önemseyip ve geri dönüşümün maddi değerini bilerek tasarruf yapabiliyorlar. Hızlı düşünüp, farklı yorum yapabilen, bilişsel açıdan yaşlarının ihtiyacı olan üst düzeyde bütün kazanımları ediniyorlar. Akıl oyunlar ile yaşamı öğreniyor, kuralları uygula ve kazan olarak matematik çalışmalarını yapıyorlar.

Değerlerimize sahip çıkarak, milli dini bayramlarımızı önemsiyor, iyi insan olma yolunda bütün değerlerimizi yaşatıyor, vicdan hürriyetine saygılı anlayış ile eğitimlerini zenginleştiriyorlar.

Dil eğitimini önemsiyor, aralarında bulunan tam zamanlı İngilizce öğretmeni ile çocuklar basit direktiflerle anlaşabiliyor duruma geliyorlar. Her senede çalışmalarını canlı radyo programı ile sunuyorlar.

Bünyelerindeki yüzme havuzu ile yüzmenin temel davranışlarını kazandırıyorlar, gelecekteki spor hayatlarının temelini atıyorlar. Yetenek ve sanat eğitimini önemsiyor, yetenekleri açığa çıkaracak çalışmaları ile çocukların geleceğine ışık tutarak, yetenekleri yönünde eğitimi alabilecekleri ilkokula yönlendiriyorlar. Ayrıca Burdur sanat merkezi işbirliği ile sanatsal faaliyetlerden atölye çalışmaları yapıyor ve klasik bale eğitimi veriyorlar. Yetenek ve sanat eğitimlerine, yaz programı ile de devam ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.