Çalmayan, Çırpmayan Belediye Nasıl Olur Göstermeye Geliyoruz!

CHP Isparta Belediye Başkanı Atakan Yazgan’ın aday tanıtım toplantısı için il binasında bir araya gelen partililer ‘Efsane Başkan Atakan Yazgan’ sloganları attı.

Yayınlanma:
Çalmayan, Çırpmayan Belediye Nasıl Olur Göstermeye Geliyoruz!

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkanı Atakan Yazgan’ın aday tanıtım toplantısında konuştu.

Başkan adayı Atakan Yazgan “Hepimizin malumu önümüzde 31 Mart seçimleri var. Bu seçimlerde sizlerle birlikte vefamızı ve sevgimizi ortaya koyarak Isparta’ya olan borcumuzu ödemeye geliyoruz. Her birinizin fikirleri, önerileri bizim için kıymetli ve önemlidir.

Çünkü biz bu şehri ortak akıl deyip de tek kişinin yönettiği zihniyetten kurtarmaya geliyoruz. Biz bu şehrin hayalden öteye geçmeyecek, sadece vaat olarak kalmayacak; gerçek ihtiyaçlarını ve yapılabilir projelerini biliyoruz ve bunu sizlerle birlikte gerçekleştirmek için geliyoruz. Büyük Atatürk’ün yolunda; şeffaf, samimi, adil, hesap verebilir, sosyal, halkın ihtiyaçlarına odaklı çalmayan, çırpmayan, adam kayırmayan bir belediye nasıl olur sizlere ant içiyorum ki göstermeye geliyoruz.

Özetle Sayın Cumhurbaşkanımız hemşerimiz Süleyman Demirel’den sonra 22 iktidar yatırımlarından hakkını alamamış, yetim bırakılmış Isparta’mızın makus tarihini değiştirmeye geliyoruz. Sanayi ise Sanayi! İstihdam ise İstihdam! Hizmet ise Hizmet! Spor ise Spor! İşte Biz Bu Yüzden Buradayız Sizlerle Başaracağız! Hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyor. Bugün yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum