Çelik Kasa Hırsızlık Şüphelileri Yakalandı

Çelik Kasa Hırsızlık Şüphelileri Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2019 12:02
Çelik Kasa Hırsızlık Şüphelileri Yakalandı

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ihbar üzerine merkeze bağlı Sav Kasabası'nda bir ikamette yapılan aramada 1 adet Çelik Kasa ele geçirildi. Ekipler tarafından genişletilen soruşturma kapsamında 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili G. A. (21) isimli şüphelinin dört arkadaşı ile birlikte ikametten 1 adet çelik kasa çaldıkları, kasayı açmak için yine ikametten çalınan paralar ile çelik kasayı açmak için kaynak ve spiral makinası aldıkları tespit edildi. Yakalanarak gözaltına alınan şüphelilerin üzerinden 104.000 TL tutarında para ve ziynet eşyası ele geçirildi. Para ve ziynet eşyaları sahibine teslim edilirken, şüphelilerin üzerinde 1 adet Kurusıkı tabanca da ele geçirildi.

Öte yandan hırsızlık olayı ile ilgili G.A ve 5 şüpheli emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.