Cesur: GAP’I Gaptırmayız, Demirel’in Eserlerini De Unutturmayız

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu’na cevap verdi.

Yayınlanma:
Cesur: GAP’I Gaptırmayız, Demirel’in Eserlerini De Unutturmayız

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu’na cevap verdi. Milletvekili Cesur: GAP’I gaptırmayız, Demirel’in eserlerini de unutturmayız!”

Milletvekili Aylin Cesur konuşmasında; "AKParti Afyonkarahisar Milletvekili, Eski DSİ Genel Müdürü ve Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu birtakım temaslarda bulunmak üzere Isparta’ya geldi.

Bakan Eroğlu, konuşmasında sarf ettiği;“Isparta’da AK Parti’den önce kaç tane baraj vardı sayabilir misiniz?” sözlerine bir partilinin “hiç yoktu” cevabına da gülerek, “yani” dedi. AK Parti’den önce Isparta’da hiç baraj olmadığını ima eden ve“AK Parti’den evvel kaç baraj vardı, sayabilir misiniz diyen Eroğlu’na İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur cevap verdi.

Isparta’lı Barajlar Kralı Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından gerçekleştirilen baraj ve gölet projelerini tek tek sayan İYİ Parti Milletvekili Cesur, Cumhurbaşkanı Demirel’in unutulmayan "GAP'ı GAPTIRMAM" sözüne de atıfta bulunarak, Eroğlu’na, "GAP’ı gaptırmayız, Demirel'in eserlerini de kimseye unutturmayız" dedi.

“HİÇ BARAJ YOKTU BİZDEN EVVEL DEDİĞİNİZ BU ŞEHİR; BARAJLAR KRALI SÜLEYMAN DEMİREL’İN MEMLEKETİ, BİZ ISPARTA HALKI, DEMİREL’İN ESERLERİNİ UNUTMAYIZ, UNUTTURMAYIZ”

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, AKParti’den önce Isparta’da baraj olmadığı yönünde açıklama yapan Eski Bakan Eroğlu’na, Demirel döneminde ve AKParti’den önce yapılan barajları ve göletleri tek tek saydı:“Yalvaç Çetince Barajı, Şarkikaraağaç Çarıksaraylar ( Şehitler) Barajı, Şarkikaraağaç Köprüköy Barajı, Isparta Merkez Darıderesi Barajı, Yalvaç Sücüllü Barajı, Uluborlu Barajı, Aksu Sorgun Barajı, Atabey Sulama Projesi, Kovada 1 Barajı, Kovada 2 Barajı, Gelendost Balcı Göleti, Yalvaç Dedeçam Göleti, Uluborlu İleydağı Göleti, Yalvaç Körküler Göleti, Şarkikaraağaç Örenköy Göleti, Merkez Kavaklı(findos) Göleti, Yalvaç Bağkonak Göleti, Yalvaç Kurusarı Göleti, Aksu Koçular Göleti, Aksu Karağı Göleti, Eğirdir Gölü Tarımsal Sulama zaten BABA’nın, Isparta’mızın güney sınırında Sütçüler Çandır’da baraj gölü başlayan büyük kısmı Burdur’da yer alan Karacaören 1 ve 2 barajları, bölgemizde yapılan barajlar bununla da sınırlı değil.

Mesela ilimizin güneydoğusunda bulunan ve Antalya sınırlarında kalan Oymapınar Barajı. Şu anda Cengiz inşaata sattığınız hani.

Zaten yapılmış barajları satıyorsunuz bir bir, siz satınca yok olmuyor onlar...”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.