Cesur'dan Sağlık Yasasına Eleştiri

İYİ Partili Dr. Aylin Cesur'dan Sağlık Yasasına eleştiri geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Haziran 2022 17:03
Cesur'dan Sağlık Yasasına Eleştiri

İYİ Partili Dr. Aylin Cesur, “sağlık çalışanlarının özlük haklarında düzenleme getiren ve sözde iyileştirme yapıldığı iddia edilen görüştüğümüz bu yasada tek doğru şey önce tali komisyonda görüşülmesidir.

Bu komisyonda meslektaşlarımın önerileri dikkate alınmadan Plan Bütçe’ye gitmiştir ancak, iktidar oradaki meslektaşlarının sesine kulak tıkasa da hekim meslektaşlarımın görüşleri tutanağa geçmiştir ve bizleri bu utanca ortak olmaktan bir nebze kurtarmıştır.” dedi.

Milletvekili Cesur, yasanın bu şekliyle kanunlaşmadan geri çekilmesini istedi ve “Aralık 2021’de TBMM Genel Kuruluna indirilip, birden “pardon, daha iyi olmalıydı hakikaten” diyerek çekilen teklifin, 7 aylık deepfreze macerası sonrası getirilen şu şekli, bir iktidar klasiği olarak beklentileri karşılamaktan uzaktır, hatta orasından burasından iyice zayıflatılmıştır.”Gelin bu şekliyle kanunlaşmasın, az kaldı biz gelip düzelteceğiz ancak siz böyle anılacaksınız” diye devam etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.