CHP Adayı Öner Mehmet Aybatılı'yı Ziyaret Etti

CHP Isparta Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner ve Naci Yoldaş, beraberinde il Başkanı Yusuf Erdoğan ile diğer partililerle, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı’yı ziyaret ettiler.

Yayınlanma:
CHP Adayı Öner Mehmet Aybatılı'yı Ziyaret Etti

CHP Isparta Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner ve Naci Yoldaş, beraberinde il Başkanı Yusuf Erdoğan ile diğer partililerle, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı’yı ziyaret ettiler.

Sabah saatlerinde yaptığı esnaf ziyaretinin ardından gerçekleşen bu ziyarette, Başkan Aybatılı da çalışma arkadaşları oda başkanları ile birlikte CHP heyetini karşıladı.

Öner, yaptığı esnaf ziyaretlerinde sıkıntıların hala devam ettiğini gördüğünü belirterek, sorunların çözümüne ilişkin uygun politikalar güdülmediğine işaret etti. Öner, CHP olarak bu kesime yönelik çok önemli plan ve projeleri olduğundan bahsetti. Öner, “Esnafımızın ödediği vergi ve sigorta priminin tamamı kadar krediyi faizsiz vermek konusunda, halen veriken kredilerin daha düşük faizle verilmesi konusunda, verilmekte olan kredilerin 5 katına çıkarılması konusunda, esnafımıza teknik destek sağlanması konusunda teşvik uygulama müsteşarlığı kurularak, müteşebbislerin çalışmalarının iş kurmalarının kolaylaştırılması konusunda bir dizi plan, proje, program hazırladık. Hepsi gerçekçi, ayağı yere basan, esnafımıza oh dedirtecek rahat bir nefes aldıracak projeler. Kimse kimseyi kurtarmayacak, esnaf da, çiftçi de, çalışan da, emekli de, 12 Haziran’da kendi kendini kurtaracak” dedi.

YOLDAŞ, BİRLİK BERABERLİ DEDİ

CHP’nin diğer Adayı Naci Yoldaş ise 12 Haziran’ın dayanışmanın gücünü göstermesini istedi. Yoldaş, “İnşallah, beraber çalışma imkanı olursa, ki ben olacağını umuyorum, Isparta çok şeyler kazanacaktır. Bu konuda Sayın Başkanımızın şiddetle desteğine ihtiyacımız var tabi. Hem ülke olarak hem Isparta olarak” dedi.

ESNAF EKONOMİYE CAN VERİR

CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, Isparta’da ekonomiye yön veren en önemli kesimin esnaf olduğunu belirtti. Erdoğan, “Isparta’yı çok iyi bilen, Isparta’yı çok iyi tanıyan, esnafını, işçisini, köylüsünü, yakından takip eden gerek belediye başkanlığı döneminizde gerek oda başkanlığı döneminizde başarılı olarak görüyoruz sizleri. Sizlerden Isparta için, ülke için, daha yararlı işler yapacağınızdan eminiz” dedi.

SORUN; ESNAF SİFTAH YAPMADAN DÜKKAN KAPATIYOR

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Adayı Öner’in Isparta’ya ve Isparta’nın sorunlarına yabancı olmadığını ifade etti. Aybatılı, “Biz size yabancı değiliz, sizler de bize yabancı değilsiniz. Isparta’da valilik yaptığınız dönemde çok güzel diyaloglar içinde mesai verdik. Esnafın sorunlara çözümü sizlerde bulduk. Karşımıza şu an milletvekili adayı olarak geldiniz. Bizim yanımızda hem valimiz hem siyasisiniz. Isparta’ya yapmış olduğunuz hizmetler mutlaka değerlendirilecektir” dedi.

Aybatılı, esnafın sorunlarına çözüm için CHP’nin seçim beyannamesinde verdiği sözleri tutmasını istedi. Aybatılı, “CHP’nin seçim beyannamelerine baktığımızda esnaf ve sanatkarın sorunların kaleme alındığını görüyoruz. İnşallah bunlar uygulamada da yerini alır ve sorunların çözümü için gayret sarfedersiniz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.