CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Yalvaç'ta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Isparta Yalvaç'ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2022 11:28
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Yalvaç'ta

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Yalvaç İlçe Başkanı Ali Arı, Kadın Kolları Başkanı Penbe Görgeç, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Ramazan Onur Gülfidan, İl ve İlçe yöneticileri eşlik etti.

Partisinin ilçe binasında parti üyeleri ile bir araya gelen CHP’li Ağbaba, Yalvaç Yörük Türkmen Derneği Başkanı Zekiye Aksu ile de sohbet etti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Heyeti Rampalı Çarşında ve Turgut Özal Caddesindeki esnaf başta olmak üzere vatandaşların sorunlarını dinledi.

Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü’yü, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kurucu’yu ve Yalvaç Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ini makamında ziyaret eden heyet, daha sonra Yalvaç Deri Aletleri Müzesini dolaştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.