Chp Heyeti Salı Pazarında Kılıçdaroğlu’na oy istedi

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Teşkilatı Salı pazarına çıkarma yaptı.

Yayınlanma:
Chp Heyeti Salı Pazarında Kılıçdaroğlu’na oy istedi

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, Milletvekili adayları ve partililerin de katıldığı saha çalışmalarında vatandaşlardan 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istenildi.

Salı pazarında vatandaşlarla bir araya gelen ve sorunları dinleyen CHP heyetini pazarda vatandaşlar adeta bağrına bastı. Geçim sıkıntısı ve hayat pahalılığından şikayetçi olan vatandaş ve esnafa çözüm önerilerini anlatan heyet Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde güzel günlerin yakında olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdiler;

‘28 Mayıs tarihinde Genel Başkanımız ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 13. Cumhurbaşkanımız olarak Çankaya’ya gönderdiğimiz takdirde ülkemizin önde gelen sorunlarına en kısa süre içerisinde neşter vuracağız, bugün CHP Heyeti olarak 2. Tur seçimleri için de gece gündüz demeden sahadayız, sizlere söz veriyoruz bu zor günleri hep birlikte atlatacağız, sizlerin oylarınıza talibiz, bizlere inanın ve güvenin’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.