CHP il Başkanı: 'Bariyerler Yakışmıyor'

CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, Mimar Sinan Caddesi’ndeki bariyerlerin ise çağdaş ve aydın bir kent olan Isparta’ya yakışmadığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2010 17:48
CHP il Başkanı: 'Bariyerler Yakışmıyor'

CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, Mimar Sinan Caddesi’nde uygulanan otopark yasağının yerinde bir karar olduğunu ancak, bariyerlerin ise çağdaş ve aydın bir kent olan Isparta’ya yakışmadığını söyledi.

Mimar Sinan Caddesi’ndeki bariyerleri “ilkel” olarak nitelendiren CHP İl Başkanı Erdoğan; “Isparta gündemini uzun bir süredir tartışmıyorduk. Mimar Sinan Caddesi’nde otopark uygulaması sona erdi. Gerçekten yerinde bir karar. Çünkü trafik resmen arapsaçına dönmüştü. Genişletilmiş İl Trafik Komisyonu bu anlamda otoparka uygulamasını kaldırdı yaya geçişlerini düzenledi.

Uygulamadan dolayı esnaflarımız sıkıntı çekebilir ama bizi üzen asıl olay bariyer uygulaması! Kafes içine alınmış gibi bir durum var ortada. Biz çağdaş düşünen bir toplumuz. Yani bariyerler kalksın ama vatandaşlarımız yaya geçişleri haricinde yoldan geçmesin. Proje hakkında esnaflar birkaç kere serzenişte bulundular. Her şeyin bir bedeli vardır elbet. Kimse kimsenin kısmetini yemez. Ama buna da çözüm bulunabilir”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum