CHP İl Başkanı: Bu Tayin Siyasidir..

CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan Valiler kararnamesi ile ilgili açıkmala yaptı..

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Aralık 2010 11:36
CHP İl Başkanı: Bu Tayin Siyasidir..

CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan Valiler kararnamesi ile ilgili açıkmala yaptı..

Erdoğan Açıklamsında “Isparta Valimiz Sayın Ali Haydar Öner’in bulunması Isparta halkını derinden üzmüştür.
Sayın Vali Ali Haydar Öner henüz iki yılını doldurmamıştı. Bir aşure gününde Isparta’ya gelmesi bir aşure gününde Isparta’dan ayrılması bir tesadüftür. İki yıl süresince Sayın Valimizin Isparta için yaptıkları hizmetleri, hiçbir vatandaş ve kurum tarafından tartışılmamaktadır. Örnek:Hava kirliliği, Eğirdir Gölü çevresinin temizlenmesi, Davraz kayak merkezinde 3. teleferiğin konulmasında, eğitim-sağlık, Gölcük krater gölünün düzenlemesi ve ıslah çalışmaları, 12 ilçe ile yakın ilişki, şehrin alt ve üst yapısı ile mücadelede verdiği destek, her şeyden önce Sayın Valimiz hukuk inancını, demokrasiyi hazmetmiş bir yöneticidir. Isparta halkının %90 memnun olduğu,herkesin takdir ettiği bu vali acaba bu şehirden neden alınmıştır. Bunu kamuoyunun dikkatine sunmak istiyorum.

AKP iktidarı bu şehrin başarısını istemiyor. AKP iktidarı seçimler yaklşaştıkça sadece kendi kendi yandaş, kendi siyasi çıkarları doğrultusunda bir yöneticinin gelmesini istemektedir.İktidar seçime kadar daha çok valiler kararnamesi çıkaracaktır. Sayın valimiz bu mücadelesi, insan sevgisi, demokrasi anlayışı hakim olduğu sürece Türkiye’nin hangi iline hangi bölgesine giderse gitsin başarılı olacaktır.Gittiği ilde de başarılar dilerim.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.