CHP Isparta'dan Güç Sende, Senin Elinde Çalışması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanlığı, "Güç Sende, Senin Elinde" sloganı kapsamında seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yayınlanma:
CHP Isparta'dan Güç Sende, Senin Elinde Çalışması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanlığı, "Güç Sende, Senin Elinde" sloganı kapsamında seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kapı kapı dolaşarak her gönüle dokunacaklarını belirten Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı:" Halkın gözündeki sevinç ve umut bizleri onurlandırıyor, umutlandırıyor." dedi.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Canan Taşer, CHP Isparta Gençlik Kolları Başkanı Emre Erkan, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Arda Karakuş, yöneticiler ve üyeler seçim çalışmaları için sahaya indi. "Güç Sende, Senin Elinde” sloganı kapsamında Isparta'da ilk defa oy kullanacak seçmenlere yönelik CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mektuplarını kapı kapı dolaşarak genç seçmenlere ulaştırılıyor.

Çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Halıcı: "Yeni oy kullanacak olan kardeşlerimize ulaşıyoruz. Çünkü biliyoruz ki her şey bu kardeşlerimizin elinde. Onların hayatlarını, isteklerini ve hedeflerinin ne olduğunu, ne istediğini bilmeyen kişilerin belirlemesini asla istemiyorum. Kendi hayatlarını kendileri belirlesin istiyoruz. Bu yüzden de planladığımız gibi gençlik kollarımız dur durak demeden çalışıyor.

Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız Canan Taşer'e, Gençlik Kolları İl Başkanımız Emre Erkan'a, Merkez İlçe Başkanımız Arda Karakuş'a, yöneticilerimize ve en önemlisi üyelerimize teşekkür ederim. Cadde cadde, sokak sokak gezerek ilk oyunu kullanacak olan gençlere ulaşıyorlar. "Güç sende senin elinde" sloganımızla çalışmalarımız devam edecek. Her gencimize ulaşacağız. İktidar biz olacağız, iktidar gençler olacak." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.