CHP Sav Kasabası Teşkilat Binası Açıldı

Isparta'nın merkeze bağlı Sav Kasabasında Cumhuriyet Halk Partisi'nin teşkilat binasının açılışı gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
CHP Sav Kasabası Teşkilat Binası Açıldı

Isparta'nın merkeze bağlı Sav Kasabasında Cumhuriyet Halk Partisi'nin teşkilat binasının açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa CHP İl Başkanı Tansel Dilaver, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Ali Balcı, CHP Milletvekili Aday Adayı Yalım Halıcı, Sav Belde Başkanı Ahmet Yıldız, İl ve İlçe Yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

CHP İl Başkanı Tansel Dilaver açılışta yaptığı konuşmasında; "Sevgili yol arkadaşlarım, değerli başkanlarım, bizler Yunus Emre’nin sözünden aldığımız ilhamla sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Türkiye’nin bütün renklerini aynı sofrada buluşturmak için yola çıktık. En büyük gayemiz, Türkiye’yi bereketli, huzurlu ve neşeli günlere taşımaktır. Allah’ın izniyle ve sizlerin gayreti ile bunu hep birlikte başaracağız.

Biz halkın partisiyiz ve demokrasiyi bu ülkeye getirmek için çaba harcayan bir partiyiz. Biz bu güzel cumhuriyeti, ikinci yüzyılında demokrasi ile taçlandırmakta kararlığız. Biz bir çınarız. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu ve kurtarıcı partisiyiz. Bu çınarı kimsenin yerinden söküp atmaya gücü yetmez çünkü biz insandan yanayız, haklıyız ve kazanacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar biz bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Herkesten tek bir isteğim var. Umutsuzluğa kapılmayın.

Çünkü bu düzeni değiştirecek olan bizleriz. Halktan çalınanı halka geri vermenin dersini hep beraber vereceğiz. Türkiye Cumhuriyet’inin hak ettiği düzeni hep birlikte kuracağız. Birleşe birleşe kazanacağız. 13. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi, “Eyvallah, başlıyoruz!” Teşekkür ederim” dedi.

Açılışın ardından pazar esnafı ziyaretinde de bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum