CHP’de Atakan Yazgan Farkı

Isparta’nın etkili isimlerinden İyi Parti Eski İl Başkanı Hasan Büyükçam beraberindeki 100 kişilik ekibi ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçti.

Yayınlanma:
CHP’de Atakan Yazgan Farkı

Isparta’nın etkili isimlerinden İyi Parti Eski İl Başkanı Hasan Büyükçam beraberindeki 100 kişilik ekibi ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçti.

Hasan Büyükçam, Tabanın bir ve beraber hareket ettiğine dikkat çekerek; ISPARTA İTTİFAKI vurgusu yaptı. “Siyaset bir toplumda çatışma gurupları arasında uzlaştırma faaliyetidir. Siyasete başladığımız gün itibariyle ve bugün itibariyle ben ve arkadaşlarım bunu amaçladık.

Muhalefet partisi olarak görevini başarıyla sürdüre; CHP’nin de bundan sonra bizlerle birlikte ve bizde sizinle birlikte hep birlikte bu anlayışı büyütmek ve ülkemizin karanlık geleceklerini hep birlikte aydınlatmak için el birliği yapacağız, güç birliği yapacağız. Isparta İttifakını yapacağız.

Ben burada görüyorum ki: İşte taban ittifakı, İşte Isparta ittifakı... Gerek CHP seçmeni ile gerek Ülkücüsü ile gerek Demokrat seçmeni ile; ben burada Isparta İttifakını oluşturduğumuzu görüyorum ve bu seçimi alacağımıza canı gönülden inanıyorum. Başaracağız.

atakan-yazgan.jpg

Sözlerimi Başkanımın Amcası TURAN YAZGAN’ın sözleri ile bitirmek istiyorum. “Dünya da doğru yoktur, daha doğrusu vardır. Herkes her şeyin daha doğrusunu aramak zorundadır. Yoksa sürünün bir parçası olursun. Biz sürüye bir parça olmadık arkadaşlar.” ifadelerinde bulunarak konuşmasını tamamladı.

Buluşmada Atakan Yazgan’ın vurgulu cümleleri büyük alkış aldı.“Birleşe birleşe kazanacağız!” diyen Yazgan rozet takma töreninin ardından Büyükçam ile birlikte Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaretlere başladı. Cumhuriyet Halk Partisi İl Binasında yapılan katılım töreninde Isparta Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı da bulundu.

CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, “Sayın İl Başkanım, Sayın Belediye Başkan adayımız Atakan Başkanım, Hasan Büyükçam Başkanım, Merkez İlçe Başkanım, Sayın Hüseyin Börekçi Başkanım ve yol arkadaşları! Hepiniz CHP’sine, evine, baba ocağına hoş geldiniz.

Bugün hem benim açımdan hem hepimiz açısından, Isparta’nın siyasi açısından çok özel ve önemli bir gün. Hasan Başkanımın da biraz önce ifade ettiği gibi bugün sizlerle birlikte Isparta ittifakının ilk adımlarını atıyoruz. Şimdi 31 Mart’a koşarak gidiyoruz. Sizlerin bize verdiği güçle Isparta Belediyemizi Atakan Başkanımızın önderliğiyle, kazanmaya hazırız dostlar.”

Isparta artık iptal edilen festivallerle, kar yağışında elektriğinde ve yollarından mahrum kalan bir şehir olmayacak. İşte yeni ekip Isparta’ya bu vizyonu kazandıracaktır. Buna gönülden inanıyoruz.” İfadelerinde bulunarak konuşmalarını tamamladı” dedi.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.